Český tensingový festival 2013 - TECHNICOLO​R

Vážení a milí tomíci,

partnerský spolek YMCA vás všechny srdečně zve na festival konaný v Brně ve dnech 26. až 29.10.2013.

Co je to za festival? Jedná se o Český tensingový festival, kde se skloubí hudebně sociální aktivita pro mládež, která zahrnuje spoustu zábavy, tance, dramatu, přátel a samozřejmě ymkařského ducha. Na národní festival se sjíždějí tensingáři z celé republiky a prezentují svoji práci koncerty. Program je složený z wokshopů a večerních koncertů. Tady je jedno krátké video z předloňského festivalu, které ale ani zdaleka nevypovídá o štěstí, které tam všichni prožívají, ale minimálně ilustruje, jak to na festivale vypadá: http://www.youtube.com/watch?v=5Is7bbMNvdE.

Účastníci se hlásí v jednotlivých skupinách, nebo jako jednotlivci - pokud přijedou ve skupině, festivalový tým komunikuje s vedoucím skupiny, který je za ni po dobu festivalu zodpovědný. Nejlepší by bylo, kdybyste dokázali zlákat některého z vašich vedoucích, který by vzal celou skupinu dětí a přijel by s nimi.

Registrace je možná na festivalových stránkách festival.tensing.cz Většina novinek je zatím distribuovaná prostřednictvím facebookové stránky:https://www.facebook.com/csts2013?fref=ts.

Tento festival je podpořen z projektu OP VK Činy mluví aneb Cesta k odpovědnosti - odpovědnost za sebe sama i za druhé skrze prostředí neformální výchovy (CZ.1.07/1.2.00/27.0056).

YMCA

Fotografie: 
Informační leták k akci

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu