Tomíci, turisté, zveme vás na Cimrmana! Pár volných lístků ještě je, neváhejte!

V pátek 14. února 2014 se členové Klubu českých turistů a Asociace TOM budou moci pobavit na Švestce s Edou Wasserfallem. Kdo by snad honem nevěděl, která – veselá– bije, pro toho malá nápověda. Eda W. je jedna z postav Cimrmanovy hry Švestka, člen KČT – značkař. Vedení klubu usoudilo, že shlédnutí právě téhle hry by mohla být taková pěkná tečka za těmi letošními stopětadvacetinami, opakuji, taková pěkná tečka…Vždyť ve které jiné hře slovutného Járy Cimrmana, génia a všeuměla, se vyskytuje Klub českých turistů?Připomeňme, že vloni Turista přinesl rozhovor s Genadijem Rumlenou, který značkaře Edu hraje. Díky přátelským vztahům s Žižkovským divadlem Járy Cimrmana se podařilo rezervovat celé divadelní představení na únor 2014.

Ve hře uvidíte známé i méně známé tváře, aktuální obsazení jednotlivých rolí bude záležet na možnostech cimrmanologů. Můžete se ale těšit na kvalitní humor…
Divadlo začne v 19 hodin, představení je cca dvouhodinové. Zájemci z Klubu českých turistů si mohou rezervovat vstupenky mailem na adrese eliskaec@a-tom.cz , v kopii ton@-a.tom cz . Chtějte, prosím, potvrzení rezervace, resp. mailu během dvou tří dní. Respektujte, prosím, že vstupenky jsou určeny pouze prokazatelným členům KČT. Teprve pokud by zbývaly, lze je
nabídnout i nečlenům. Do mailové objednávky prosím uveďte vždy své jméno, příjmení, odbor KČT, nebo oddíl Asociace TOM počet vstupenek a telefonní číslo pro případné upřesnění. Objednávky budou vyřizovány v této fázi pouze mailem, rozhoduje pořadí zájemců.

Cena vstupenky činí 390 Kč. Ubytování pro přespolní není v našich silách zajistit, želbohu. Se zájemci se budeme těšit na shledanou v únoru v Žižkovském divadle.

Tomáš Novotný
člen předsednictva KČT


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu