Čtěte prosím novou várku zajímavých informací.

eliska
Asociace
Kraje: 
Praha

Vážení přátelé,
        zdravíme z Roztok a přeposíláme vám zajímavou nabídku od České rady dětí a mládeže. Jedná se o dvě zahraniční cesty, programově i finančně zajímavé.
Pokud by někdo z vás či z vašich vedoucích a instruktorů měl o semináře zájem, pište včas na níže uvedené kontakty. Jedinou podmínkou je jazyková vybavenost a věk.

1) Mladí a plní nápadů? Štrasburk volá!

Máte pocit, že český rybníček na vaše nápady už nestačí? Pak máte skvělou příležitost, dostat je výš. Od 9. do 11. května 2014 se na 5000 mladých lidí z celé Evropy sjede do Štrasburku na European Youth Event, a český tým u toho nebude chybět. Akce zaštítěná Evropským parlamentem nabízí diskusi nad aktuálními tématy (digitální revoluce, udržitelnost, evropské hodnoty a další), kulturní program a především poznávání lidí a kultur z celé Evropy.

Do zhruba dvacetičlenného českého týmu má otevřené dveře každý, komu je od osmnácti do třiceti let a chce se aktivně zapojit do přípravy programu a reprezentace české kultury. Chcete-li se o účast na této mimořádné akci ucházet, pošlete vyplněnou přihlášku (http://zahranici.crdm.cz/wp-content/uploads/sites/3/eye-2014-prihlaska.doc)a motivační dopis na e-mail zuzana.vaneckova@gmail.com do 15. 2. 2014. Předchozí zkušenost s politikou a participačními aktivitami mládeže je výhodou! Ubytování a strava jsou hrazeny plně. Účastníci budou přispívat na dopravu v předpokládané výši 500 Kč. Účast českého týmu na akci zajišťuje Česká rada dětí a mládeže.

2) Pojeďte s námi na česko-německý seminář do Bavorska!

Hledáme mladé nadšence (věk 18–26 let), které baví tvořit video, fotit a vytvářet rádiové spoty. Zveme Vás na seminář „Mladé evropské perspektivy“ v Bavorském Waldmünchenu ve dnech 14.–16. 2. 2014. Tématem je vztah mladých lidí k EU: jak ji vnímají a jak vidí její budoucnost. Seminář je součástí většího projektu a účastníci s námi budou následně spolupracovat i v ČR a mohou se účastnit další části projektu, která proběhne ve dnech 25.–27. 4.

Ubytování, strava a cestovné je hrazeno. Pracovním jazykem bude angličtina. Vaše údaje (jméno, adresu, telefon, jaké medium si vyberete – video, film, zvukový záznam) a krátký odstavec o tom, proč se chcete zúčastnit a jaké máte znalosti s vybraným mediem, zasílejte na kontaktní e-mail: jana.votavova@crdm.cz do 2. února 2014. Více informací: http://zahranici.crdm.cz/aktualni-nabidky/aktualni-nabidky-v-zahranici/mlade-evropske-perspektivy-cesko-nemecky-medialni-projekt-k-evropskym-volbam-2014/

e-mail: ondrej.sejtka@crdm.cz

www.crdm.cz

www.adam.cz

 

A ještě dvě praktické informace a jedno pozvání.

Registrace včas!


Dále připomínáme registraci oddílů v novém roce 2014! Nezapomeňte se prosím do konce ledna zaregistrovat a zaplatit členské příspěvky! Učiňte tak v tomto týdnu, ať nemáte resty!

Zdraví ústředí Asociace TOM

Nabídka tábořiště

Vážení přátelé,

TJ. Sokol Turnov nabízí pro letní prázdniny 2014 tábořiště, a to v termínu 26. 7 - 15. 8. 2014.
Tábořiště se nachází v Českém ráji 5 km od městečka Sobotka na místě zvaném Pleskoty. Kapacita tábora je 55 lůžek (2 - 8 lůžkové pokoje) + 40 lůžek ve stanech. Tábořiště je vybaveno elektřinou, tekoucí teplou vodou, jídelnou a vybavenou kuchyní. Tábor je vhodný i pro táboření těch nejmenších dětí.
Více info najdete na www.pleskoty.cz

Cimrman by se divil. Letos už po šestnácté!

Vážení přátelé,

TOM Chippewa vás srdečně zve na 16. ročník divadelního festivalu Cimrman by se divil.

Termín festivalu: 23. 3. 2014

Kde: Jiráskovo divadlo v České Lípě

Podrobné info na: www.tom-chippewa.cz

Za TOM Chippewa Zdeněk Šmída


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu