Tomíci zachraňovali pražskou Bambiriádu

denisa
Asociace
Kraje: 
Praha

Poklidný průběh páteční pražské Bambiriády narušila ukrutná bouřka, která se nad Prahou přehnala po patnácté hodině odpolední.

Někteří "stánkaři" si zřejmě nevzali varování moderátora akce příliš k srdci (ten upozorňoval na bouřku v nedalekém Kladně) a s příchodem silného větru, oblaků prachu a přívalem krup se nestačili divit, když jim najednou stany vlály ve vzduchu.

Duchapřítomní a obětaví tomíci pomáhli, kde se dalo, chytali stánek s trdelníkem a langoši a dle očitých svědků byli jedni z nejochotnějších zachránců.

Velký dík za pomoc tak patří páteční partě pod vedením Jana Sladge Majzlíka!

PS: video z průtrže mračen najdete na tomto odkazu: http://www.adam.cz/clanek-2014050058-bambiriadu-v-praze-splachla-v-patek-prutrz-mracen.html

 

 

(ústř)

Fotografie: 

Komentáře

Přijde mi, že autor článku vyzvedává vlastni lidi nad ostatní. To, že nebyli vidět neznamená, že nic neudělali. Skauti pomohli zachránit dva stánky. Organizátoři se snažili minimalizovat škody na stanech ale hlavně aby se nikomu nic nestalo. Největší riziko bylo právě otevřené šapitó naproti skautům, kde bylo hodně lidí a bylo zde riziko, že by mohlo spadnout. Věci se dají nahradit ale lidský život ne.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu