Sleva na vlak díky členské kartě a jiné informace z ČRDM

omanek
Asociace

Máte již svou A-TOM kartu EYCA?

Pak můžete uplatnit slevu na pořízení IN Karty ČD.

Sleva na pořízení In Karty pro všechny členy ČRDM a držitele karet EYCA!

V návaznosti na poměrně velký úspěch společného účtu na e-shopu ČD (viz www.adam.cz/clanek-2014070059-sleva-na-veskere-jizdne-u-ceskach-drah-pro-vsechny-cleny-crdm.html), přes který jsme uskutečnili společně nákupy jízdenek již za necelých 50 000 (a velice brzy budeme mít díky tomu již 5 % slevu!) se ČRDM podařilo vyjednat prostřednictvím svého projektu Evropských karet mládeže EYCA slevu na pořízení In Karet pro všechny členy ČRDM.

Slevu bude prozatím možné uplatnit jen v září a říjnu tohoto roku, ale pokud bude počet prodaných In Karet pro ČD zajímavý, tak se akce prodlouží (klidně i napořád).

 

Nemáte kartu EYCA a nebo ani netušíte, oč jde?

Stačí se podívat na náš článek:

https://www.a-tom.cz/asociace-tom/clenske-karty-eyca

 

Mimo karet, slev a výhod nabízíme ještě dvě informace od ČRDM:

Granty MZV na podporu projektů tuzemských NNO zaměřených na spolupráci se zahraničím.

Ministerstvo zahraničních věcí vyhlašuje výběrové řízení na podporu projektů nestátních neziskových organizací (NNO) a dalších oprávněných subjektů v následujících oblastech:

Podpora projektů tuzemských NNO zaměřených na spolupráci se zahraničím;

Asistenční pomoc českým krajanským komunitám v zahraničí;

Podpora uchování české jazykové a kulturní svébytnosti krajanských komunit v zahraničí; Péče o nemovité památky v zahraničí se vztahem k českému kulturnímu dědictví.

 

Ministerstvo zahraničních věcí v rámci tohoto dotačního titulu přijímá výhradně návrhy projektů s ukončením realizace v roce 2015. Návrhy lze podávat do 30. září 2014 do 12.00 hodin. Více informací a podmínky naleznete na adrese: http://zahranici.crdm.cz/prakticke-informace/granty-mzv-na-podpora-projektu-tuzemskych-nno-zamerenych-na-spolupraci-se-zahranicim/

 

 

Opravdový frajer neskáče, jak někdo píská! – pozvánka na semináře BanalFatal!

Stačí jednou skočit po hlavě, narazit hlavou o dno, či jinou nečekanou překážku a fatálně si tak poranit míchu. Následky, to znamená ochrnutí, je trvalé a nevratné. Varující filmový spot (na adrese www.youtube.com/watch?v=Kf7l8Gd1aro) má pomoci v prevenci úrazů páteře a míchy.

 

Je paradoxní, že právě výrobu takového spotu si zařídili sami vozíčkáři. Chtějí upozornit mladé lidi, ať neskáčou v neznámých vodách, ať neskáčou do vody po hlavě. Ale hlavně, ať se nenechají vyprovokovat ke skoku, pokud neumí skutečně správně skákat.

 

Preventivní program úrazů páteře a míchy s názvem BanalFatal! je doplněn o semináře, které budou na podzim 2014 v šesti krajích. První tři z nich už mají i termín a místo:

17. 9. 2014 – Královéhradecký kraj

22. 10. 2014 – Jihočeský kraj

24. 10. 2014 – Plzeňský kraj

 

Více informací se dozvíte z článku na adrese: www.adam.cz/clanek-2014080007-opravdovy-frajer-neskace-jak-nekdo-piska.html

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu