LTŠ očima účastníků a čočkou fotoaparátu

denisa
Asociace, LTŠ
Letní táborová škola ve Sloupu je již minulostí, díky malé reflexi nadějných vedoucích se však můžeme ohlédnout za vydařeným ročníkem. A kdo chce vidět, jaké ono to vlastně bylo, nechť se podívá na tento odkaz ( a nepřehlédněte mezi fotkami 5 exkluzivních klaunských videí, které můžete samostatně vidět kliknutím zde):
 
 
MOTÝL, ODDÍL KADAO
Inu, neváhejte a jeďte! A jestli Vám to stojí za to? No bezpochyby. Stojí to za to Vám i oddílu. Samozřejmě získáte nové přátele, kontakty, známosti, ale mimo to Vám to dá tolik energie, chuti a zápalu, což oddílu i Vám určitě neskutečně prospěje. Neměl bych zapomenout ani na rozličné přednášky, které navzdory všeobecnému mínění o přednáškách byly zábavné, ba dokonce až strhující. Tedy - neměl bych zapomenout na více věcí, jako všelijaké hry, znalosti, materiály, dovednosti atd., ale víte co, nechte se překvapit...
PS: Těšte se na kuchyni minimálně tak, jako se tam těšíte na ty úžasné lidi.
 
NATY, ODDÍL BOBŘÍCI
Byl to naprosto skvěle prožitý a užitý týden prázdnin, na který budu ještě dlouho vzpomínat. Lektoři poskytli perfektní program, ve kterém se střídaly aktivity s fyzickou a psychickou zátěží, což beru jako obrovské plus. Stránky mého zápisníku jsou plné nových her, které určitě v oddílu nebo na táboře vyzkoušíme, hlava mi praská pod náporem informací, vědomostí o dětech a o správném přístupu k nim. LTŠ pro mě byla obrovským přínosem, díky za ni! :)
 
KATKA, ODDÍL SOKOL KOZÁROVICE
Ze začátku se mi na LTŠ vůbec nechtělo. Nakonec jsem ovšem velice ráda, že jsem mohla táborovou školu navštívit a dozvědět se tolik nových a užitečných věcí. Nejenom, že jsme měli přednášky, ve kterých jsem zjistila, že některé věci děláme špatně a budeme se je snažit také napravit, ale byl i super program. Všechny dny co jsem byla na táborové škole, bylo co dělat a za žádnou cenu jsme se nenudili.O kuchyni ani nemluvím... všechna jídla, co jsem zde jedla, byla výborná! Děkuji za krásný (obohacující) týden. 
 
TRPY, ODDÍL PĚŠINKY A OSTŘÍŽI
Byl to skvěle prožitý týden prázdnin. Úžasný kolektiv jak mezi námi účastníky, tak i mezi námi a lektory.
Když jsem se dozvěděla, že to bude hlavně o nějakých přednáškách a že nás budou poučovat, jak být správným vedoucím, řekla jsem si, že to nějak přetrpím, ale nebyl žádný důvod trpět. Tak zajímavé a zábavné přednášky jsem snad ještě nezažila. Navíc jsem získala spoustu inspirace pro náš oddíl. Hráli jsme bezva hry, které určitě také využiji v našem oddíle. A hlavně jsme měli nejlepší jídla na světě.... Mrzí mě, že to nebylo delší :(
 
KAČKA, ODDÍL ZLATÉ ŠÍPY
Tak za uplynulý týden jsem toho zažila hodně. Nejprve jsem se zděsila, když jsem se doslechla o přednáškách, ale později jsem zjistila, že jsou naprosto parádní a vždycky jsem se na ně těšívala. Bylo to skvělé strávit ten týden s lidmi ze všech koutů republiky. Nejen díky novým kontaktům, které je dobré vytvořit si, jak nám vtloukali do hlav, ale i kvůli tomu poznat všechny ty odlišnosti mezi oddíly, kterýma se hodlám inspirovat. Myslím si, že LTŠ by měl okusit každý, protože mu to dá takovou tu novou krev do žil a rozhodně maximum zážitků a nápadů pro další vedení.
 



Tomáš Hurt

lektor LTŠ

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu