Letní táborová škola na Polaně 2014

lukas.husek
Asociace, LTŠ

Liberec, Praha, Hradec Králové, Svitavy, Znojmo, Rousínov, Opava, Ostrava, Třinec, Palkovice, Holešov, Otrokovice – to jsou místa, odkud se sobotního odpoledne sjeli účastníci táborové školy na Polanu v Beskydech. Trocha času na rychlé seznámení a hned se roztočil kolotoč her, přednášek a dalších činností. Rozcvičky fyzické i duševní, TOP desítka (neboli představení svých oddílů), Kostkohry, Prase v žitě, rogainig, první pomoc, vlastní drobné hry, přednášky o fotografování, psychologii, orientaci, ale i škrabání brambor a mytí nádobí, taková byla náplň prvních dvou dnů. O spravedlivé dělení do družstev se staral nepostradatelný pomocník řadič Marcel.

Poté jsme si na dva dny odskočili na přechod Malé Fatry s přenocováním na Chatě pod Chlebom. Počasí nám stihlo představit obě své tváře – tu příjemnou s teplem a dalekými rozhledy i tu chladnou, deštivou s viditelností sotva několik metrů. O to příjemněji na unavená těla zapůsobila po návratu na základnu výuka masáží.

Kolotoč i nadále udržoval své vysoké obrátky: následovala vědomostní soutěž Asociační knihovna, adrenalinová bojovka, do rodiny přednášek přibyly ohně, sehrála se další série her z hlav účastníků. Bodovací systém v podobě klíčů vyvrcholil otevřením truhly. Ke všeobecné radosti byla plná ovoce, dobrot a soudku kofoly, o zbytek slavnostního menu se postaral Démon se svými pomocníky. Nasyceni a spokojeni jsme se přesunuli k táboráku, dlouho zpívali a povídali, abychom se následujícího rána rozjeli domů.

Batohy plné špinavého prádla, notýsky popsané adresami a hlava napěchovaná nápady a vzpomínkami. Takto jsme opouštěli LTŠku na Polaně 2014.

Poděkování za zdárný průběh akce patří Hopovi, Wěrce, Tetřevovi, Démonovi, Malfoyovi, Donkimu, Harrymu, lektorům a hlavně všem účastníkům. Opět se ukázalo, že o budoucnost tomíků se nemusíme obávat.  

 

Na tomto odkazu se lze podívat na další fotografie.

http://skockova.rajce.idnes.cz/Letni_taborova_skola_-_Polana_2014/

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu