Pozvání na Den nezávislosti

denisa
Asociace

Den nezávislosti – akce, která spojuje již třetím rokem svět hendikepovaných se světem zdravých lidí, se uskuteční dne 6. 6. 2015 od 14 do 17 hodin v parku A. Jiráska v Hronově.

I letos jsme pro návštěvníky Dne nezávislosti připravili velmi bohatý program. Jízda na koních, handbikách, plavba po Metuji na kánoích, skákací hrad, různé soutěže, ukázky canisterapie, dokonce i ukázka práce dobrovolných hasičů a mnoho dalšího,“ dodává Tomáš Buriánek, vedoucí oddílu Lotři Hronov. „Smysl akce vidíme v tom, že zde mají lidé možnost udělat si vlastní názor na to, jací jsou vlastně hendikepovaní lidé a co všechno dokážou.

Tuto akci pořádají dvě neziskové organizace – Občanské sdružení Cesta Náchod, které je poskytovatelem sociálních služeb pro osoby s hendikepem a dětský vodácký oddíl Lotři Hronov, který vychovává další generaci lidí v duchu zachování důležitých lidských hodnot.

Ještě bych dodala, že letošní Den Nezávislosti bude pestřejší o dva stánky vystavovatelů kompenzačních pomůcek. Na těchto stanovištích budou k dispozici zástupci firem a budou připraveni podat dostatek informací o svých produktech, např. o účasti na hrazení kompenzačních pomůcek pojišťovnou. Nejedná se jen o produkty pro postižené, ale například i pro seniory,“ říká Denisa Voborníková z OS Cesta Náchod.

Více informací o našich akcích naleznete na společných stránkách www.spolecnysvet.com a na stránkách našich organizací OS Cesta Náchod –www.stacionarcesta.cz, Lotři Hronov www.lo3.cz.

 

Kontakty:

Denisa Voborníková

Ředitelka OS Cesta Náchod

tel. 737 219 833 vobornikova@stacionarcesta.cz

 

Tomáš Buriánek

Vedoucí dětského oddílu Lotři

tel. 775 951 461 info@lo3.cz

 

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu