Letní tábor s Kamínkem

denisa
Asociace

Letošní tábor TOM Kamínek proběhl v srpnu na turistické základně Bojanovice v chráněném krajinné oblasti Jevišovice.

Na tábořišti byli dětem představeni vedoucí a instruktoři, kteří je povedou celotáborovou hrou na téma Petr Pan. Po krátké seznamce  a rozdělení do oddílů se všichni vrhli na výrobu oddílových triček, vymýšlení názvů oddílů a pokřiků  Tak  vznikly oddíly  Hoonkové, Budíci, Petrovci, Hookovci a Skřítci.

Další dny na děti čekaly různé soutěže, jak znalostní, paměťové, rukodělné, bojovné, sportovní, zkouška odvahy atd. Stavěly si domečky, lodě a s nimi i dělaly závody. Vydávaly se na lov zvířat, stezku odvahy v noci absolvovaly, také na děti čekal zkouška strachu, vše zvládaly velmi dobře. Hlavním cílem ale bylo vždy pomáhat Petru Panovi, aby zvítězil nad piráty.

Také jsme jeli na společný výlet do Znojma, kde jsme navštívili starobylý klášter a znamenité ,,Okurkové trhy“, kde se dali koupit různé výrobky z okurků, jako okurková zmrzlina, limonáda, ochutnat různé úpravy okurků a salátů atd.. Během celého tábora bylo dost horko, a tak se děti koupaly v bazéně, který jsme dostali sponzorským darem a za který moc děkujeme.  

Vedoucí připravili pro děti vodní hrátky a nejvíce se dětem líbila stříkací chobotnice, které nikdo neunikl. Nesmím opomenout perfektní diskotéku, kde bezvadný diskžokej pouštěl dětem hudbu se světelnými efekty. V

še jednou musí skončit, tak i náš tábor. Poslední den se dohrály poslední hry, při posledním nástupu se rozdaly poslední diplomy a také se vyhodnotilo umístění oddlů v celotáborové hře.

Za letošní tábor chci především poděkovat naší programové vedoucí Verunce Žigmundové, která ho měla připravená na jedničku s hvězdičkou, také naší Markétce za krásnou táborovou hymnu, všem oddílovým vedoucím, instruktorkám, zdravotnici Zuzce a zdravotníkovi Dominikovi, kuchařkám  a dalším táborovým pomocníkům.

 Vám všem patří mé velké poděkování. Za Kamínek Hana Pańáková.

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu