Den Země - velmi povedená akce

lukas.husek
Asociace
 
 
TOM Vlk z Bílovce uspořádal velmi úspěšnou akci Den Země. Zhodnocení včetně fotografií a programu si můžete přečíst níže.
 
 
Den země byl opět velmi úspěšný, i když ve skromnějším duchu než loni, kdy bylo 10 výročí této akce. Žádnou reklamu kromě plakátků jsme nedělali, přesto se nás sešlo na 7 desítek. Děkujeme zvláště třem zástupcům rodičů (všichni z přehrady...) paní Pavlíkové, panu Abíkovi a panu Pikovi za pracovní nadšení a dále kytaristovi Zdenku Foltýnovi s rodinou za kulturní doprovod u táboráku.  
Poděkováni patří i městu Bílovec za finanční podporu a gymnáziu Mikuláše Koperníka za využití prostor školy, hřiště a zahrady.
 
Na závěr musím poděkovat všem našim vedoucím, kteří se na tuto tradiční akci sjíždějí ze všech koutů republiky a věnují čas nejen samotné akci, ale i její přípravě a úklidu. Byli to: p. Veronika Bauchnerová a p. Karel Šmeidler z Ostravy, p. Daniel Mamula z Nového Světa (tomu zvláště za obětavý svoz pytlů s odpady od jednotlivých sběrných skupin a jejich zásobování), p. Lucie Mazalová a Miroslav Valčík z Lednice, p. Iveta Dibelková z Vítovky u Oder, p. Jan Hruška z Bílovce, p. Tomáš Gallishek ze Studénky a sl. Eliška Soviarová z Nového Jičína.
 
Rafaj R.,  TOM Vlk
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu