Nová trika pro tomíky mají svůj web

lukas.husek
Asociace
Jsme tomíci, lid zdatný, šikovný a aktivní, pouštíme se do nevšedních zážitků, objevujeme svět, taje přírody i sama sebe. Potkáte nás na vodě, na skalách, v lesích pod skalou, ale i s batohem na horách u nás či v různých částech světa. Nic pro nás není problém. Jsme hrdí, že jsme tomíci!
 

Ve spolupráci s ústředím jsme pro vás dlouho připravovali a ladili novou kolekci asociačních triček. Chtěli jsme oddílům nabídnout možnost pořízení designových, kvalitních triček bez náročné přípravy a ladění, možnost jednoduše objednat a získat parádní trika za pěkné peníze pro sebe, pro oddíl, pro děti i dospělé. Myslíme, že se to povedlo. 

 
Prvními vlašťovkami jsou potisky HOŘEC, TRAMP, TURISTÉ a CYKLO - vždy ve třech barevných variacích pro muže, ženy i děti. Stačí si jen vybrat. A na dalších motivech však již nyní pracujeme!

Cena jednoho trika vyjde na 199 Kč + poštovné za balík všech trik. Ústředí trika od tiskaře objednává po 20 ks od jednoho druhu potisku (nezávisle na velikosti, typu či barvě). Prosíme tedy oddíly, aby počítaly s tím, že pokud jejich objednávka nebude dosahovat 20 kusů, ústředí posečká na další zájemce o trika, dokud se nesejde dostatečné množství objednávek. Odměnou budou kvalitní trika, tisk i cena! =) 

OBJEDNÁVKY zasílejte Ondrovi Mánkovi z ústředí - omanek@a-tom.cz.

Všechna trika, tedy pánské, dámské i dětské variace různých motivů a barev najdete pěkně a přehledně vyvěšené na webu trika.a-tom.cz.

Hurá do nových oddílových trik!
 
Matěj Chour

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu