Formuláře na dotace a připomínka nejbližších termínů

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

posíláme pár stručných informací o dotacích pro I.pololetí letošního roku a připomínku nejdůležitějších termínů. Na našich webových stránkách v sekci ke stažení najdete aktuální Dotační kuchařku 2016. 

Dotace na jarní tábory - oddíly, které mají nahlášené jarní tábory, mají již od dubna zpřístupněn elektronický formulář na vyúčtování. Jarní tábory prosím vyúčtujte nejpozději do 30.6.2016. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře. Dotace budou průběžně vypláceny až do poloviny července.

Hlášení o konání letního tábora – formulář je již zpřístupněn pro vyplnění. Najdete ho opět v elektronické evidenci v sekci Formuláře, otevřen bude do 5.6.2016.  Po tomto datu se formulář automaticky uzavře a nebude možné hlášenku vyplnit. Připomínáme, že je třeba vyplnit všechny povinné položky (požadavek MŠMT), jinak nejde formulář odeslat.

Volnočasové dotace a výchovné akce – také jsou již otevřeny elektronické formuláře pro vyúčtování jednodenních nebo vícedenních výprav a výchovných akcí (Pohádkový les, Zelený víkend, Regionální akce a akce výchovné). Připomínáme, že i nadále jsou akce rozdělené pro I. a II. pololetí podle data konání akce. Termín pro odevzdání je 30.7.2016. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

 Na závěr ještě připomenutí nejbližších termínů:

-          do 5.6. je třeba vyplnit „Hlášenku o konání letního tábora

-          do 30.6. prosím vyúčtujte dotaci za jarní tábory

-          do 30.7. lze vyúčtovat akce konané v první polovině roku

V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

za ekonomický úsek Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu