Základna v Rožmberku může provizorně sloužit oddílům

lukas.husek
Asociace

Od sprna letošního roku je náš spolek majitelem domu v městečku Rožmberk na Vltavě. Objekt jsme koupili s cílem vybudovat zde během několika let vodáckou základnu pro naše oddíly. Dům je v současné době obyvatelný pro maximálně 20 osob. Je skromně vybaven nádobím, teče zde studená i teplá voda, šest lidí se vyspí na postelích a gaučích, ostatní na vlastních karimatkách.

V současné době řešíme správcovství domu. V listopadu podáme MŠMT investiční projekt na generální obnovu domu a jeho přebudování pro potřeby tomíků. Měla by zde vzniknout dobře vybavená základna pro cca 32 osob. Pokud projekt uspěje, chtěli bychom první etapu oprav spustit v létě příštího roku. Pokud neuspěje, zopakujeme pokus o rok později.

Do zahájení rekonstrukce bude možné si dům pro oddílové potřeby pronajmout. Nabídka platí pouze pro oddíly TOM a to tehdy, když budou respektovat skromnost poměrů a vybavení. Před zahájením rekonstrukce nebudeme žádné peníze (s výjimkou energií a plateb za odpady) do objeku investovat. V Rožmberku je bez problému obyvatelné první patro, kde až do předání tomíkům bydleli dosavadní majitelé.

Případné zájemce o vypůjčení rožmberské základny prosíme, aby se ohlásili Zuzaně Antošové na email chalupy@a-tom.cz. Dům dosud není v rezervačním systému. Cena: předpokládáme 50 Kč za pobyt bez topení (říjen...?), 60 Kč za pobyty, kdy bude dům nutno vytápět. K tomu bude vždy navíc připočítána spotřebovaná energie.

Dům je možno objednávat pro pobyty od 10. října výš.

(ústř)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu