Ekonomická správa oddílu ESO - detailní informace

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové, již několik měsíců běží online ekonomická správa oddílu Skeleton ESO – interně ji nazýváme „Účtujeme s hořcem“. Systém je stále vylepšován o připomínky uživatelů, vše je tak propracovanější a přívětivější. K tomu díky spolupráci Asociace TOM s Českou radou dětí a mládeže máme možnost využívat levnější varianty Skeleton ESO. Připomenu, že se pro malé jednotky (kam s největší pravděpodobností spadá Váš oddíl) jedná o částku 660 Kč ročně.

 

ESO umí výborně spravovat akce a výpravy, evidovat faktury, členy oddílu či třeba vypisovat cestovní náhrady. Hlavně ale umožňuje účtovat v jednoduchém či podvojném účetnictví. Vše je přitom přizpůsobeno pro oddíly, neziskový sektor. K tomu ESO spolupracuje s tomíckou Evidencí a data členů si můžete lehce aktualizovat buď v jedné či druhé databázi. Vřele doporučuji se k ESO připojit! Stihnete-li to ještě letos, budete moci čerpat extra dotaci 400 Kč na licenci ESO. Skeleton ESO by Vás tak letos vyšlo pouze na 260 Kč. Podpora bude trvat do 15.11.2016, poté kapitolu uzavřeme.

 

Na webu asociace (http://eso.a-tom.cz) naleznete detailní informace o tom, co vše ESO umí, jak je to se zabezpečením či třeba informaci, jak docílit synchronizaci dat.

 

Máte-li jakékoliv dotazy k programu, napište Tomášovi Hurtovi na tomas.hurt@crdm.cz a dostanete podrobnější várku informací. Nejlepší je ale nové ESO ihned vyzkoušet!

 

Těším se na spolupráci a Vaše podněty…

 

Tomáš Hurt


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu