EKONOMICKÉ INFORMACE

lukas.husek
Asociace, Ekonomika
Nejprve připomínka nejdůležitějších termínů:
- do 10.9. - vyúčtování letních táborů
- do 10.9. - projekty na rok 2018 - neorganizovaná mládež a zahraniční akce 
- do 31.10. - vyúčtování dotací na akce obecně, na materiál, opravy kluboven
 
Prosíme vás o dodržení termínu vyúčtování, elektronické formuláře se po termínu vyúčtování automaticky uzavřou a jsou nedostupné. Upozorňujeme především ty oddíly, které mají s dodržováním termínů každoroční problém. Pamatujte na to, prosím. 
Děkujeme.
 
Letní tábory -  termín vyplnění formulářů s vyúčtováním dotace za letní tábory je do  10. 9. Dotace budeme posílat na oddílové účty nejdříve v průběhu října. Oddíly, které využijí dotaci na vybavení táborové základny nebo nákup táborového materiálu, musí přiložit kopie dokladů za pořízený materiál k vyúčtování letního tábora. 
 
PD I - výpravy - formuláře na vyúčtování dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu z celého roku zpřístupníme začátkem září. Formulář bude možné vyplnit nejpozději do  31.10. Po tomto datu se opět uzavře. 
 
Zelené víkendy, regionální akce, pohádkový les – začátkem září budou také zpřístupněny formuláře k vyúčtování jednotlivých aktivit oddílu za 2.pololetí roku (těch, které nejsou uvedeny v PD I-výpravách). Požadavky budou naplněny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za tábory a výpravy zbydou volné dotační prostředky. O tom vás budeme informovat nejdříve začátkem listopadu. Nicméně i zde je datum pro odevzdání vyúčtování do 31.10. Případné přeplatky desátků budeme vracet na vaše účty. 
 
Nájmy a energie kluboven – předpokládáme, že i v letošním roce bude možné požádat o dotace na nájmy a energie kluboven. Formuláře zpřístupníme začátkem listopadu. Na vyúčtování bude čas do 30. 11., kdy se formuláře uzavřou. 
 

Za ekonomický úsek

Kateřina Adamcová

 


Komentáře

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit, jestli by nebylo možné portál na vyúčtování tábora pro nás prodloužit do 11.9.2017. Tuto žádost předkládáme u Vás poprvé.

Statutární zástupce (je to učitel) odjel na studijní pobyt do Německa. Má potřebné faktury: základna, doprava … u sebe, a nemám se k nim jak dostat.

Děkuji za pochopení,

Eva Šmerdová

tel. 737 589 094

TOM Brontíci 20801
Lotyšská 14
568 02 Svitavy

IČ 720 35 978


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu