EKONOMICKÉ INFORMACE

omanek
Asociace, Ekonomika

 

 

 

Milí vedoucí a hospodáři,

nejprve připomínka nejdůležitějších termínů:

 

- do 17.9. - projekty na rok 2018 - neorganizovaná mládež a zahraniční akce

- do 31.10. - vyúčtování dotací na akce obecně, na materiál, opravy kluboven

 

Žádáme vás o dodržení termínu vyúčtování, elektronické formuláře se po termínu vyúčtování automaticky uzavřou a jsou nedostupné. Upozorňujeme především ty oddíly, které mají s dodržováním termínů každoroční problém. Pamatujte na to, prosím. Děkujeme.

- Letní tábory -  termín vyplnění formulářů byl do 10.9. Na odůvodněné žádosti několika oddílů, prodlužujeme mimořádně termín do 17.9. Prosíme o dodržení tohoto termínu, další prodloužení není možné. Dotace budeme posílat na oddílové účty nejdříve v průběhu října. Oddíly, které využijí dotaci na vybavení táborové základny nebo nákup táborového materiálu, musí  přiložit kopie dokladů za pořízený materiál k vyúčtování letního tábora.

  • PD I - výpravy  - v elektronické evidenci jsou již otevřené formuláře na proúčtování  dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu – uvádět můžete akce z celého roku. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady.  Formulář lze vyplnit  nejpozději do  31.10. Po tomto datu se formulář uzavře.
  • Zelené víkendy, Regionální akce, Pohádkový les, Výchovné akce – v elektronické evidenci jsou zpřístupněny formuláře k vyúčtování jednotlivých aktivit oddílu za 2.pololetí roku (těch, které nejsou uvedeny v PD I-výpravách). Požadavky budou uspokojeny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za tábory a výpravy zbydou volné dotační prostředky. O tom vás budeme informovat nejdříve začátkem listopadu. Nicméně i zde je datum pro odevzdání vyúčtování do 31.10. Případné přeplatky desátků budeme vracet na vaše účty.
  • Nájmy a energie kluboven – předpokládáme, že i v letošním roce bude možné požádat o dotace na nájmy a energie kluboven. Formuláře zpřístupníme začátkem listopadu. Na vyúčtování bude čas do 30.11. kdy se formuláře uzavřou.
  • Projekty na rok 2018 – neorganizovaná mládež a zahraničí – termíny na vyplnění formulářů byly prodlouženy do 17.9. z důvodu technických problémů s ukládáním formulářu v Evidenci. Chyba byla již odstraněna.

 

Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu