Ceny Přístav pro rok 2017 jsou rozdány

lukas.husek
Asociace
V prostředí Pražské křižovatky Dagmar a Václava Havlových předávala Česká rada dětí a mládeže Cenu Přístav pro rok 2017. Ocenění pro státní úředníky, zástupce samospráv a také podnikatele, kteří podporují naše spolky a významných způsobem přispívají k jejich rozkvětu, předávala Česká rada dětí a mládeže již po šestnácté.
 
Organizátor večera Jiří Gurecký a jeho spolupracovníci dokázali v Pražské křižovatce vykouzlit pěkných šedesát minut. A Václav! Mladý muž Václav Zimmermann, který jako by z oka vypadl hodným a veskrze čestným Rychlým šípům, přinesl v obstarožním batohu skleněné ceny až z Nového Boru! Cestou se zastavil u profesorky Heleny Illnerové z Akademie věd ČR a také u zakladatele časopisu NIKA RNDr. Ivana Makáska... Oba jmenovaní se později ocitli na podiu, kde ceny Přístav předávali ještě spolu s Tomášem Navrátilem a Otakarem Leickým.
 
Oceněno bylo letos 5 lidí:
 
·         Mgr. et Mgr. Dana Prudíková – nominace od: Asociace lesních MŠ, Jeden strom, z.ú. a Kavyl o.s.
 
·         Vlasta Vasková – nominace od: Pionýr, z.s. – Plzeňská organizace Pionýra, SH ČMS – Sbor dobrovolných hasičů Hrádek, Asociace sportu pro všechny a Český rybářský svaz, z. s.
 
·         Mgr. Miroslav Hrdina – nominace od: Pionýr, z.s. – jihočeská krajská organizace Pionýra, RADAMBUK – Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje z.s. a M-tes, z.s.
 
·         Josef Šusta – nominace od: Český svaz chovatelů Mikulášovice, Český svaz chovatelů Varnsdorf a Lenička z.s.
 
·         Tiskárna Printo, spol. s r.o. – nominace od: Duha Wings, Duha – sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi, Čtyřlístek – centrum pro osoby se zdravotním postižením Ostrava a Babybox
 
Trocha kritiky do řad tomíků. Škoda, že naše oddíly nenašly letos nikoho, kdo by byl oceněníhodný. Opravdu v našich krajích neznáte, milí oddíloví vedoucí, žádného sympatického podnikatele či podnikatelku, třeba z řad oddílových rodičů!, příjemného magistrátního či obecního úředníka či zastupitele? Žádný pan starosta nefandí tomíkům a nezasloužil by tohle příjemné ocenění?
 
 
Polepšeme se, příští rok vše můžeme napravit.
 
Milé ovšem je, že příjemného večera organizovaného Českou radou dětí a mládeže se v publiku zúčastnila desítka členů našeho spolku.
 
Tomáš Novotný

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu