TOM Buntaranta podpořil benefici Světlo mladým s handicapem

denisa
Asociace

I letošní prosincový víkend v obchodním centru Karolína v Ostravě proběhla benefiční akce s názvem Světlo mladým s handicapem. K této akci se tradičně připojili i členové T.O. Buntaranta TOM Ostrava.

Smyslem benefice bylo získat finance na činnost Integračního klubu Brána, který sdružuje mladé handicapované lidi z Ostravy a okolí. Integrační klub každoročně obdrží darem od svého sponzora 400 ks LED žárovek. Přidanou hodnotou této akce je přímá účast handicapovaných klientů klubu, kteří se společně s dobrovolníky klubu a členy Buntaranty snaží žárovky lidem nabídnout, současně prezentovat integrační klub a popovídat si o tom, jak se obdržené peníze využijí.

Součástí programu byly různé koncerty, vystoupení klauna, módní přehlídka, povídání apod., které byly příjemným zpestřením nejen pro účastníky benefice, ale i pro lidi, kteří se chtějí o tomto klubu či akci něco více dozvědět, či si jen tak odpočinout a posedět na schodech před pódiem. Letošní rok se podařilo vybrat krásných necelých 60 tisíc Kč.

Poděkování patří těmto členům našeho oddílu - Míše, Vanči, Bohdance, Zdenkovi, Markovi, Romanovi, Vencovi a Jirkovi.

Moc děkujeme za váš čas a ochotu přispět k této smysluplné akci.

Jirka Garnol  

TOM Buntaranta, Ostrava

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu