Slevy na Českých drahách s kartičkami ČRDM

denisa
Asociace

Členské karty ČRDM (případně členské karty některého z členských spolků ČRDM) platí jako průkazy na slevu na dráze pro děti ve věku 1015 let )

Děti od 10 do 15 let prokazují nárok na zvláštní jízdné Českých drah (ČD) jakýmkoliv oficiálním průkazem s fotografií a datem narození nebo In Kartou. Jako "jakýkoliv oficiální průkaz" je tedy možno využít i členskou kartu ČRDM.

http://www.adam.cz/clanek-2018020052-clenske-karty-pro-deti-plati-jako-prukazy-na-slevu-na-draze.html

 

Kartu ČRDM (případně členské karty některého z členských spolků ČRDM) můžete využít i k bezplatnému cestování Prahou pro děti od 6 do 10 let

Aby mohly děti cestovat pražskou hromadnou dopravou zdarma, je třeba, aby mohly prokázat věk. K prokázání věku od 6 do 10 let lze využít osobní průkazku ověřenou jejím vydavatelem, se jménem, příjmením, datem narození a fotografií dítěte. Tedy např. pas, občanský průkaz, školní průkazku, průkazku PID „Žákovská“, Opencard nebo Lítačku… Využít je možno také členskou kartu ČRDM, případně členskou kartu některého z členských spolků ČRDM (jako je např. Junák, A-TOM, Pionýr, Duha a další).

http://www.adam.cz/clanek-2018020053-cestovani-prahou-pro-deti-za-0-kc-s-clenskou-kartou-crdm.html

 

EYCA sleva: Strašidelné bludiště a Jihlavská šatlava

Při návštěvě Jihlavské šatlavy Vám s EYCA kartou bude poskytnuta sleva na vstup z původních 70 na 50 Kč a v rámci Strašidelného bludiště z 80 Kč na 60 Kč. Při zakoupení vstupenky do obou expozic Jihlavské šatlavy i Strašidelného bludiště je držitelům karet EYCA poskytována sleva 50 Kč (místo původních 130 zaplatíte tedy pouze 80 Kč).

 

Jihlavská spolupráce se netýká pouze držitelů karet EYCA, ale také všech organizací ČRDM

Členským spolkům sdruženým v ČRDM jsou v rámci Strašidelného bludiště a Jihlavské šatlavy určené ceny pro skupiny. Týká se skupin od 10 osob (z toho 2 vedoucí zdarma); vstupenky je třeba objednat alespoň tři dny dopředu na telefonním čísle: 602 403 531, přičemž součástí rezervace musí být jméno oddílu a kontaktní telefon.

http://www.adam.cz/clanek-2018030005-eyca-sleva-pro-otrle-strasidelne-bludiste-a-jihlavska-satlava.html


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu