Formuláře na dotace a připomínka nejbližších termínů

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

posíláme pár stručných informací o dotacích pro I.pololetí letošního roku a připomínku nejdůležitějších termínů. Na našich webových stránkách v sekci ke stažení najdete aktuální Dotační kuchařku 2018. 

Dotace na jarní tábory – oddíly, které nahlásily jarní tábor, mají zpřístupněn elektronický formulář na vyúčtování. Jarní tábory prosím vyúčtujte nejpozději do 30.6.2018. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Hlášení o konání letního tábora – v současné době je již zpřístupněn formulář pro vyplnění. Najdete ho opět v elektronické evidenci v sekci Formuláře, otevřen bude do 5.6.2018.  Po tomto datu se formulář automaticky uzavře a nebude možné hlášenku vyplnit. Připomínáme, že je třeba vyplnit všechny povinné položky (požadavek MŠMT), jinak nejde formulář odeslat.

Volnočasové a výchovné akce – otevřeny jsou i formuláře pro vyúčtování jednodenních nebo vícedenních výprav a výchovných akcí (Pohádkový les, Zelený víkend, Regionální akce a akce výchovné). Připomínáme, že i nadále jsou akce rozdělené pro I. a II. pololetí podle data konání akce. Termín pro odevzdání je 30.7.2018. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

 Na závěr ještě připomenutí nejbližších termínů:

  • do 5.6. je třeba vyplnit „Hlášenku o konání letního tábora ( prosíme o dodržení termínu – přehled o nahlášených táborech se musí odevzdávat na MŠMT)
  • do 30.6. prosím vyúčtujte dotaci za jarní tábory
  • do 30.7. lze vyúčtovat akce konané v první polovině roku

V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu