Pozdrav z báječných prázdnin TOM KADAO aneb ohlédnutí za letním táborem v údolí Rokytné a outdoorem v Norsku

denisa
Asociace

Ahoj kamarádi, přátelé a příznivci,

posíláme Vám všem radostný a hlasitě šťastný pozdrav z báječných prázdnin. Náš turistický oddíl mládeže KADAO (Opava) zažíval skvělé dny plné sportování, workshopů a her na loukách a v lesích v údolí Rokytné, cestování, táboření a treků po horách (Podyjí, údolí řeky Jihlavy, Rondane, Jotunhaime, Ramsdale), jízdy na divokých řekách (Trysilelva, Atna, Sjoa, Valdolla), šlapání na kolech (všude v Norsku) a lezení via ferrata.

Náš program byl vždy pestrý, zpravidla velmi zábavný a mnohdy velmi náročný. Byli jsme na jihu Moravy, ale také na severu v Norsku, chodili jsme v Podyjí, ale také pluli po mořích a fjordech. Přemisťovali jsme se vlaky, autobusy, na kolech, v kánoích a kajacích nebo na trajektech a větších lodích a je jedno, jestli zrovna pluly po Dalešické přehradě nebo po mořském fjordu do Strandy či do německého Rostocku.

Spali jsme v kempech, ve stanech, často pod širým nebem. Tábořili jsme, vařili na ohních, pomáhali v táborové kuchyni. Byli jsme mnozí téměř měsíc mimo domov s KADAO partou a bylo to náročné, ale překrásné a mimořádné.

Přestože ještě vyrážíme na cykloputování Brdy a Píseckem, dovolte mi poděkovat všem organizátorům táborových programů a norské cesty za obrovské úsilí při přípravě a městu Opava, Asociaci TOM, Klubu českých turistů a MŠMT za finanční podporu.

S velkým DÍKY Tom a Adam Weichtovi &KADAO

P.S: Máte-li chuť a čas, navštivte:

https://www.kadao.cz/?str=modul/video&id=82

https://www.kadao.cz/foto/index.php/2018/Norsko

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu