Novoročně z ústředí

lukas.husek
Asociace

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

zdravíme novoročně z Roztok.

Dostali jste už (na korespondenční adresu oddílu uvedenou v naší evidenci) vánoční – novoroční balíček? Pokud ne, neleží on náhodou na vaší poště?

Vypravili jsme jej k vám 17. a 18. prosince a už by tedy měl být u vás.

Co obsahuje, jsme zveřejnili na webu a facebooku.

Těm, kdo nám za balíček poděkovali, děkujeme za dík.

Registrace pro rok 2019

Připomínáme se s ní! Její termín je do konce ledna 2019. Tentokrát opravdu dodržíme zásadu, že kdo se registruje později, nebude mít nárok na časopis Turista.

Na konec letošního roku chystáme další ediční počin.

Chceme vydat tiskem soubor zajímavých, nejlépe ručně tvořených, oddílových grafik. Máte-li historické i současné (malé) diplomky za nejrůznější oddílové výkony, bodování, upomínky na tábor, zkrátka vše, co vytváříte v oddíle a pro oddíl (anebo jste si lepili před dlouhými roky do vandrovních knížek vy), sem s nimi. Prosím směrujte je na emailovou adresu chalupy@a-tom.cz v co nejvyšším rozlišením a uložené např. na uschovna.cz. Postačí tři, čtyři vzorky z jednoho oddílu – ale o to krásnější umělecká díla J

TOM Sluníčka z Litoměřic naléhavě hledá tábořiště!

Preferuje vzdálenost 60 km od Litoměřic. Pokud by někdo uměl nabídnout vzdálenější tábořiště, nechť je prosím vybaveno stany.

Termín: optimálně prvních 14 dní v červenci 2019, není ale podmínkou.

Velikost tábořiště: pro 35 lidí.

Kontakt: Kateřina Žaludová, k.zaludova@seznam.cz

Pozor, nejedná se o TOM Sluníčko Šitbořice, které také hledá tábořiště a zprávu jsme anoncovali včera (https://www.a-tom.cz/clanek/18716-tom-slunicko-hleda-taboriste)

Tomík tomíkovi

Po čtyřech letech chceme inovovat databázi oddílových základen a tábořišť. Prosím, vyjděte vstříc Ondrovi Mánkovi (omanek@a-tom.cz), který se na vás v nejbližší době v této věci obrátí. Poprosíme, abyste nám vy, majitelé a uživatelé kluboven, základen, tábořišť, které jste ochotni dát k dispozici ostatním oddílům napsali do konce ledna 2019. Přesné zadání nacházíte v příloze.

Naléhavá prosba

Nezamotávejte nás do sítí příliš, prosím

V poslední době se na nás poměrně často obracíte přes zprávy na facebooku. Prosím, nečiňte tak. Chcete-li zveřejnit cokoliv na spolkovém webu, facebooku, chcete-li radu úřední či neúřední, oznamujete-li nám něco o oddílu, čiňte tak prosím zásadně emailem.

Pro jistotu opakujeme všechny emaily:

ustredi@a-tom.cz

Tomáš Novotný – ton@a-tom.cz

Ondřej Mánek – omanek@a-tom.cz

Lukáš Hušek – lukas.husek@a-tom.cz

Alice Pařízková – alpa@a-tom.cz

Kateřina Adamcová – kukatka@a-tom.cz

Martin Bareš – maba@a-tom.cz

Zuzana Antošová – chalupy@a-tom.cz

Jindřiška Zoufalá - jindriska.zoufalka@centrum.cz

Není v našich silách kontrolovat všechny vibery, whatsappy, messengery atd. Zřejmě chcete kontakt urychlit, ale opravdu to není možné. Zatímco odpověď na email v rozumné době umíme zaručit, z ostatních pojítek nám občas třeští hlava. Sociální sítě (facebook, instagram) obsluhuje pilně Anežka Klabanová. Je to členka náčelnictva, nikoliv úřednice, nečekejte prosím, že nám bude denně vzkazy přeposílat.

Díky za pochopení a respektování

 

Tomáš Novotný & ústředí


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu