Přidat komentář

Můj milý festivale,
po návratu domů a zpracování všech zážitků cítím povinnost sdělit vám, jak jste všichni strašně skvělí!
Upřímně, když jsem v pátek vyrážel na festival turistické asociace, moc jsem nevěděl, co od něj mohu čekat. Ve skutečnosti jsem ani nečekal že bych někdy četl slova festival a turistická asociace v jedné větě, jsou to totiž dvě různé věci!
A hele jo. Byl jsem na skautském Obroku a můžu celkem s jistotou říct, tě FunTom byl o hodně lepší! Tomíci, vy jste fakt skvělí.
Strašně moc mě bavilo vidět to, že když dva dělají totéž, není to totéž, protože co oddíl to naprosto jiná planeta. Ale tím, že je každá z těchto planet hodně skvělá tvoříme docela ultimátní tomíckou galaxii, ve které rozhodně chci být.
Co se programu týče, byl fesťák naprosto luxusní. Všechny workshopy, na kterých jsem byl, jsem si šíleně užil a načerpal na nich inspiraci na další (nejen) oddílovou činnost. A všechny akce mimo ně byly taky jedna nádhera! A ty jo, týpci, na koncertě jste mě šíleně překvapili:D Když jsem do toho kempíku v pátek přicházel a viděl tam partu lidí v maskáčích, rozhodně jsem nečekal, že to tam v sobotu na koncertě tak strašně rozboříme. Prostě víkend samé překvápko.
Posílám obrovský dík všem, kdo jste na FunTom přijeli. Byl to pro mě moc hezky strávený víkend. Mimořádný dík posílám všem organizátorům, ani si nedovedu představit, kolik práce za tím stálo. Jste skutečně neskuteční!
Díky moc vám všem!

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu