Předsednictvo Asociace TOM

Jméno a příjmeníMísto působeníEmailOdpovědnost
Tomáš NovotnýRoztokyton@a-tom.czPředseda. Vede spolek a zastupuje ho navenek. Řídí ústředí, zodpovídá za  rozpočet a stav základen, ediční činnost spolku, charitativní projekty,
grantové řízení MŠMT a činnost předsednictva.
Zdeněk RolincBystřice pod Hostýnemzrolinc@volny.czMístopředseda. Spolupracuje při organizaci moravské letní táborové školy, podílí se na správě základen Stříbrné Hory a Uherské Hradiště.
Jiří HomolkaVsetínjirikhomolka@seznam.czSpravuje dvě základny, klubové Kusalíno a asociační Polanu.
Ve vedení asociace prezentuje pohledy Klubu českých turistů,
pečuje o kontakty s Němci a Rakušany.
Tomáš HurtÚstí nad Labemtomek@a-tom.cz Stará se o vzdělávání hospodářů, propojení evidence tomíků s programem ESO, angažuje se v organizaci FunTOMa.
Tomáš FúsekMikulášoviceinfo@tom-mikulasovice.czMá celoročně na starosti turistické závody.
Ondřej ŠejtkaPrahaondra@a-tom.czStará se o spolkovou databázi, inovaci webových stránek. Pečuje o projekt Svítíme s hořcem, podílí se na organizaci FunTOMa.
Anežka Šubrtová (Klabanová)Poděbradyklabanova@seznam.cz Spravuje sociální sítě, podílí se na organizaci letních brigád, Světlušky, Hořcové výzvy, FunTOMa.
Stanislav PraisOstravaprais@seznam.czŠéfuje výchovné radě, vylepšuje metodiku vzdělávání a evidenci školitelů. Zajišťuje hladký přenos informací do Moravskoslezského kraje.
Marek KuskovPrahamarek.kuskov@gmail.comMá na starost organizaci brigád na asociačních základnách (zejména) v českých zemích.