Zprávy z ústředí - Tomík tomíkovi, Česká táborová škola, letní sraz oddílů TOM, školení hospodářů

eliska
Asociace

Vážení kolegové,

      při úterku k vám vypravujeme několik zpráv z ústředí. Najděte si prosím chvilku na jejich přečtení. Děkujeme.

1) Tomík tomíkovi

I vaše klubovna, vaše základna může být uveřejněna v tradičním katalogu ubytovacích zařízení. Stačí jen vyplnit dotazník a do konce dubna ho poslat na adresu jindriska.zoufalka@centrum.cz.

2) Česká táborová škola (18. – 24. 8. 2013) konaná se Sloupu v Čechách má stále volná místa. Sice ne již mnoho, ale přeci. Připomeňme, že se jedná o výbornou příležitost pro mladé rádce a instruktory. Za malý peníz hodně zkušeností!  Více čtěte na https://lts.a-tom.cz/.

3) Pokud se má letos konat tradiční letní sraz oddílů TOM (je plánován na 11. – 17. 8. 2013 v západočeském Staňkově), je potřeba uzavřít přihlášky, přestože jsme je původně rozeslali pouze jako předběžné a informativní. Prosím hlaste se Zdenkovi Strouskovi (tel: 604664311, email: zdenek.strousek@swisslifeselect.cz ), a to obratem - stačí pouze s počtem lidí. Pokud se nám nepodaří přiměřeně srazovou kapacitu naplnit do 20. dubna, sraz zrušíme. Jsou vítány i rodiny s dětmi...

4) V termínu od 14. – 15. 9. 2013 se bude konat po několika letech důležité školení hospodářů ve Svitavách.

5)  Snad by mohl zajímat i tomíky - Časopis pro seniory a celou rodinu www.stastniseniori.cz . Pro turisty zde máme rubriky cestujeme Česko, Slovensko a Evropa. Je zde však celá řada dalších rubrik, například příroda, zábava, zábavné testy a pranostiky. Máme k vám prosbu, informujte o časopise svoje babičky a dědečky, popřípadě další seniory, které znáte. Pokud můžete, seznamte je prosím se základy práce na internetu, aby si sami mohli vyhledat stránky tohoto časopisu. Na oplátku nám můžete zaslat nějaký ten příspěvek z vašich výletů, který bychom zveřejnili v rubrice čtenáři píší. Jistě by vás pak těšilo, že si váš příspěvek přečte taky vaše babička a dědeček. Děkujeme.

 

Děkujeme za pozornost.

 (ust)