Bambiriáda v zimě a dešti? Pro nás žádný problém.

denisa
Asociace

Jak probíhala Bambiriáda v Třinci? To se dočtete níže od autorky příspěvku, které tímto velice děkujeme za příspěvek. Velká pochvala patří také dalším pořadatelům akce za zdárný průběh.

"Bludiště – balancovník - panda – náušnice – panáčci – hořce. Ten, kdo navštívil náš stánek na třinecké Bambiriádě, jistě ví, oč běží. Jaká ale letošní Bambiriáda vůbec byla?

Pátek byl, jako již tradičně, zasvěcen zejména dopolední soutěži o nejlepší třídu Třince. Jednotlivé skupinky obíhaly stanoviště, které pro ně nachystaly všechny organizace. U nás si  ti nejstarší mohli vyzkoušet pravý nefalšovaný, tak trochu bludišťácký balancovník, ti mladší pak klasické bludiště. Úplně nejmenším byla určena mávající panda. Odpoledne pak bylo určeno zejména veřejnosti, která si mohla vyzkoušet dopolední aktivity, tentokráte však pouze mimo soutěž. Nutno konstatovat, že během pátečního odpoledne byla z provozních důvodů vyřazena z našeho programu panda. Byla zaznamenána první, naštěstí však poslední ztráta, která ale byla nahrazena jinými atrakcemi v sobotu. Malí návštěvníci tedy nemuseli smutnit.

Sobota byla navíc zpestřena zejména hraním úžasňákové hry Mezi hořci v každou celou hodinu. Výherce si ji pak odnesl domů. Pro holky a ty tvořivější byly aktivity našeho stánku rozšířeny na tvorbu originálních víčkových náušnic a výrobu panáčků z balónků a mouky. Až na drobné kosmetické nedostatky zůstaly i nadále v provozu aktivity balancovník a bludiště.

Soutěží bylo spoustu a kdo chtěl, vždycky si ten svůj šálek kávy našel. I přes chladné a chvílemi deštivé počasí malí návštěvníci dorazili, a tak můžeme konstatovat, že třinecká Bambiriáda byla i přes trošku menší účast úspěšná."

 

Ajka „Smíšek“ Podleśná

TOM 1303 Maracaibo Třinec

 

 

Fotografie: