Mezinárodní setkání s turistickým závodem

denisa
Asociace

V sobotu 14. září 2013 se uskutečnilo v Orlové (Moravskoslezský kraj) Mezinárodní mistrovství v Turistickém závodě, na kterém se sešlo na 200 reprezentantů Česka, Slovenska, Německa a Peru.

Závody se konaly pod taktovkou Evy a Jiřího Vilhelmových – zkušených organizátorů, a tak závod  i díky podpoře Asociace TOM a programu Dobrovolník  - S kamerou za hranice mohl mít nadstandardní zázemí, výborně připravenou trať a podle odezvy všech našich závodníků a vedoucích i super repredresy z funkčního materiálu, připravené přímo na míru.

Všichni naši reprezentanti podali výborné výkony, a tak i po devatenácté v novodobé historii se vítězem stala Česká republika, bylo jedno, z kterého oddílu závodník je – fandilo se všem (pro zajímavost se na reprezentaci podílelo 19 oddílů).

Na nejvyšším stupni z České republiky stanuli a mezinárodními mistry se stali :  Magda Wagnerová, Vojtěch Kozelka, Zuzana Šebestová, Lukáš Sládek, Eliška Plášilová, Láďa Merta, Jana Zázvorková, Fanda Círal, Šárka Pokludová, Linda Rechtoriková, Vítek Procházka, Líba Vlachynská a Jirka Vilhelm.

Ještě jednou moc díky – reprezentantům, organizátorům, rozhodčím a všem, co nám pomáhají turistické závody realizovat.

Zdeněk Vejrosta – předseda Rady TZ

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu