Vikyath se učí na výbornou

omanek
Asociace

Pomoc druhým je snad pro všechny tomíky samozřejmostí. Máme velkou radost, že díky naší podpoře se daří Vikyathimu studovat se skoro stoprocentními výsledky. Indického chlapce podporujeme již 9 let. V září mu bude 18. studovat bude dále a věříme, že stejně dobře. Jsme rádi, že můžeme alespoň někomu umožnit to, co je pro nás samozřejmostí - tedy: vzdělání, pravidelnu a výživnou stravu, hygienu, oblečení….
 

Z Vikyathyho dopisu:

 

Milí tomíci,

            Ahoj! Zdraví vás Vikyath. Mám se dobře stejně jako všichni u nás doma. Doufám, že i vám se daří dobře. Úspěšně jsem zakončil ročník (už v dubnu) a mám prázdniny, našel jsem si brigádu v knihovně. Je tady dost vedro. Dozrává letní ovoce – melouny, manga, oříšky kešu a Jacfruit- ty mám nejraděj.

Jaké máte počasí, jak jste oslavili Velikonoce? My jsme je slavili s přáteli, měli jsme dobré občerstvení a tančili. Také jsem se zúčastnil vzdělávacího kurzu pořádaného nadací Matky Terezy. Musím se hodně učit, abych měl dobrou práci. Díky vaší nezištné pomoci mohu ve studiích pokračovat.  Jsem za to všechno velmi vděčný. Přeji vám všem, abyste byli celý život šťastní, modlím se za vás i vaše rodiny.

Těším se na vaši odpověď.

S láskou Vikyath

                      

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu