SKVĚLE ZVLÁDNUTÁ UZLAŘSKÁ REGATA

lukas.husek
Asociace
Minulý víkend, v mezičase prezidentských voleb, proběhla v Ostravě Uzlařská regata - už po pětatřicáté! Ač jsem nebyl na akci úplně od začátku, mohl jsem i tak za těch pár hodin nasát přátelskou atmosféru.
 
Jistě, jsou to závody, kde rozhoduje každá vteřina, nebo snad i desetina vteřiny, je to boj malých, větších, starších či veteránů, je to prestižní podnik, kde jen jeden může získat krásnou trofej. Ale zároveň je to setkání dvacítky oddílů, nespočtu vedoucích a kamarádů. Sehranost party, kdy (alespoň pro vnějšího pozorovatele) snad nejeden oddíl měl nějakou, byť drobnou roli, byla inspirující.
 
Hlavní organizátoři v čele s Kubou Glasem vytvořili soutěž, která odsýpala, bavila a ke konci vyloženě strhla. Když přičtu nesporně výborné sportovní výkony, obdivující schopnost vázání uzlů některých matadorů, ale i třeba jen prvostupňových tomíků, byla to opravdu vyvedená a dobře zvládnutá akce.
 
Všem organizátorům patří velký dík. Rád také napíši, že Kuba Glas velmi kvitoval práce tomícké PR Marcely Uhlíkové, která s pomocí organizátorů dostala regatu do různých tiskovin, rozhlasu či třeba i České televize.
 
Regata patří právem mezi hlavní tomícké akce v roce.
 
Tomek Hurt
 
Ukázali jsme se v:
 
 
Fotil: Rostislav Kašovský a Jakub Glas
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu