Přihlašte se na Den země s Brontosaury

omanek
Asociace

Brontosauři zvou na akce věnované Dni země, registrovat se můžete právě teď.

Dobrý den,

chtěli bychom Vám za Hnutí Brontosaurus představit projekt “Akce Brontosaurus - dny pro přírodu a krajinu” které pořádáme v roce 2024 u příležitosti oslav Dne Země a oslav 50 let Hnutí Brontosaurus.

V termínu 19. - 28. 4. plánujeme uspořádat řadu drobných dobrovolnických akcí v regionech po celé České Republice. Chceme představit veřejnosti dobrovolnictví, ukázat jeho přínosy a motivovat komunity do dobrovolnické péče o naše nejbližší okolí.

Momentálně bychom vám chtěli nabídnout možnost zapojit se a využít podporu, kterou organizátorům a organizátorkám nabízíme. Můžete u toho být s námi a organizovat jednu z mnoha akcí po celé ČR.

Vaše akce může být příjemným setkáním s užitečnou pomocí přírodě a krajině. Společně tak připomeneme původní smysl Dne Země.

Jako organizátor či organizátorka takové akce, získáte skvělou příležitost propojit lidi, kterým příroda a krajina ve vašem okolí není ukradená. Můžete tak svůj spolek obohatit o nové tváře nadšené pro dobrovolnictví a péči o životní prostředí.

Využijte podpory a servisu, který Vám pro pořádání akce nabízíme, jako například finance na materiál, pomoc s propagací nebo metodiky a návody k dobrovolnickým činnostem. 

Více informací naleznete na webu: https://akce.brontosaurus.cz/ Na webu je i odkaz na formulář, kde se registrují připravované akce a to do 25. 2. 2024.

Pokud byste měli jakékoliv informace, nebojte se obrátit na našeho koordinátora Matěje a napsat mu na mail: akcevregionech@brontosaurus.cz 

 

Budeme se těšit na případnou spolupráci

Za Hnutí Brontosaurus

Terka Opravilová a Matěj Vláčil

akcevregionech@brontosaurus.cz 

 

Ps.: V roce 2024 slavíme v Hnutí Brontosaurus 50 let dobrovolnické péče o prostředí kolem nás. U příležitosti těchto oslav chystáme spoustu akcí pro veřejnost, spolky, dobrovolníky a dobrovolnice. Podívejte se na https://brontosaurus.cz/dalsich50/


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu