Návrat do totality-pozvání na zážitkovou hru

Ondra
Asociace

Vážení vedoucí!
Chcete zprostředkovat svým instruktorům nevšední zážitek? Návrat do totalitní minulosti, kterou třebas Vy máte v živé paměti, ale mladší kolegové ji šťastně minuli?
Pokud Vás myšlenka zaujala, čtěte dál:


 

 

Vážení přátelé!

 Rádi bychom Vás a vaše lektory pozvali na víkendovou zážitkovou hru v rolích - Projekt Systém. Uskuteční se 13.-15. dubna 2012, v obci Zubří u Nového Města na Moravě.


Jedná se o intenzivní zážitkový larp pro 40 hráčů. Projekt Systém dává účastníkům možnost prožít osud jednoho obyčejného člověka v totalitním státě, který směňuje svoji hrdost a čest na sociální jistoty a bezpečí své rodiny.

Silný zážitek ze 30 hodinové hry se reflektuje v nedělních workshopech, které jsou určené zpracování zážitku a jeho zobecnění a zamyšlení se nad fungováním dnešní společnosti.

Víc informací je na webu http://www.projekt-system.cz

O podobě projektu si můžete udělat představu z reportáže České televize

http://www.courtofmoravia.com/files/ct-reportaz_system.mp4

Víme, že cena za víkend může být poměrně vysoká ve srovnání s cenou vašich akcí. Zahrnuje teplé jídlo po dobu akce, spaní ve vytápěných chatách, půjčení kostýmů a rekvizit, pronájem areálu, který je vyhrazen pouze pro hru a materiály pro hru.

Nabízíme také akci, pokud se přihlásí společně 6 účastníků, tak jeden z nich má vstup zdarma, nebo si mohou slevu mezi sebe rozdělit.

Pokud bychom mohli s něčím podobně vyjít vstříc, moc rádi to uděláme.

Předem díky a přeju krásný den.

Jana Pouchlá

Court of Moravia, o.s.