Jarní zdravotnický kurz

Ondra
Asociace

Ahoj,
tato zpráva je pro všechny, kteří by se rádi přihlásili na letošní jarní Zdravokurz - zážitkové školení první pomoci, jehož úspěšní abslventi jsou oprávněni vykonávat funkci zdravotníka na zotavovacích akcích. Ale nebojte se přijet i vy ostatní, kteří se na akcích zhošťujete jiných funkcí - uvidíte, že lidské tělo je plné tajemství, kterým je možné porozumět a zažijete neopakovatelně krásný pocit, že umíte zachránit lidský život a ještě víte jak to správně udělat.

Zdravokurz se uchází o veřejnou zakázku v rámci projektu Klíče pro život (NIDM). Bohužel to, jestli zakázku dostaneme nebo ne se rozhodne až koncem února a má to vliv na průběh kurzu. Jsou možné dvě varianty:

1. zakázka nám nebude přidělena - pak kurz proběhne ve dvou původně plánovaných víkendech 9.-11.3.2012 a 30.3.-1.4.2012 a bude i s ubytováním a jídlem a se vším všudy za cenu, jaká byla původně inzerována - 1400,- Kč.

2. zakázka nám bude přidělena - pak bude kurz probíhat místo dvou víkendů ve TŘECH víkendech, třetí víkend by byl 13.-15.4.2012. Tento kurz by byl celý pro všechny účastníky ZADARMO (byl by hrazen z prostředků NIDM - překvapivě nejde o výhru v kole štěstí u Mountfielda . Jako bonus je v této variantě větší čas na procvičení důležitých a nadstavbových věcí, prostě víc času na krev a hry

Těšíme se na všechny zdravovědychtivé tomíky.

Frodo , TOM Kasiopea Brno