Vodácké soustředění na řece Salze v termínu 14. – 17. 6. 2012

Ondra
Asociace

Dětský vodácký oddíl TOM 3802 Lotři a o. s. Vodáci Hronov pořádají ve spolupráci s lektorem vodáckých kursů Janem Česnekem (TOM Skorci Vsetín) vodácké soustředění na řece Salze v Rakousku v termínu 14. – 17.6.2012.


Akce je určena pro instruktory a vedoucí oddílů TOM, ale i pro širokou vodáckou veřejnost. Obtížnost Salzy je převážně WW2-WW3 a tudíž se předpokládají základní vodácké znalosti a taky to, že již máte nějakou tu řeku za sebou. Akci po odborné stránce povede nestor tomáckých vodáků Tajmen - Jarda Česnek (TOM Skorci Vsetín) se svým synem Honzou a po stránce organizační vedoucí TOM 3802 – Lotři, Tomáš Buriánek.


Na této akci je možné získat průkaz Instruktor vodní turistiky (akreditovaný MŠMT ČR). Zájemci o kurs musí toto vyznačit na přihlášce. Tato zkouška je za poplatek a zájemci se musí nahlásit pořadateli akce co nejdříve.


Z důvodů zajištění dopravy je nutné, aby vážní zájemci o tuto akce zaslali na email: info@Lo3.cz co nejdříve zprávu o zájmu se této akce zúčastnit, nebo vyplnili elektronickou přihlášku na www.Lo3.cz v sekci „CO BUDE“.


Podrobné informace naleznete na www.Lo3.cz v sekci „Co bude“ nebo si o ně můžete napsat na email: info@Lo3.cz, případně dotazy volejte na tel. 775 951 461 - Tomáš Buriánek.

PS: pokud budete vědět o nějakém dalším zájemci o naši akci, prosím přepošlete mu tuto pozvánku.