Mimořádné dotační prostředky - čtěte prosím pozorně!

Ondra
Asociace

Vážení kolegové vedoucí,


vzhledem k vývoji rozpočtu (čerpání dotačních prostředků) můžeme vyhlásit ještě tuto mimořádnou dotační výzvu. Prosím, čtěte pozorně, respektujte termíny, které jsou nepřekročitelné. V případě nutnosti kontaktujte, prosím, mailem (výjimečně telefonem) Alici Pařízkovou na alpa@a-tom.cz.

1. Další vyúčtování výprav, výchovných a ekologických akcí. Lze podávat za zcela stejných podmínek, jaké jsou popsány v dotační kuchařce a jaké platí pro letošní rok. Podejte, prosím, další jednu nebo dvě akce, rovnou i s uhrazeným desátkem. Pokud bychom vám například ze dvou mohli vyplatit jen jednu dotaci, desátek z nevyplacené bude v plné výši vrácen.
Termíny: do 25. listopadu anonce akce mailem (ne telefonem!) Alici Pařízkové. V anonci prosím napište předpokládaný požadavek dotace. Vyúčtování poté do 30. listopadu nepřekročitelně.

2. Materiál
Turistický a tábornický materiál používaný v oddílech při jakékoliv provozované činnostech . Ne léky, ne věci osobní potřeby (bundy, čepice, raději ne batohy....).Zde desátek předem neplaťte, pouze pošlete mailem svou žádost, svou představu. Po shromáždění všech žádosti se sami ozveme, mailem.
Termín: požadavky do 25. listopadu nepřekročitelně. Prosím, pokud možno netelefonujte, jen ve vážných případech, optimální je mail. Podléhá desátku, předem ho ale prosím nehraďte.

3. Vybavení a drobná údržba klubovenMalování, drobné nátěry, vylepšení klubovny, nábytek, stoly, židle, poličky - vše uměřeně klubovním potřebám.Zde opět také prosím shromáždíme Vaše žádosti, nic neplaťte předem.
Termín : požadavky mailem do 25. listopadu na adresu alpa@a-tom.cz. Podléhá desátku, předem prosím nehraďte.

Částka, kterou na přelomu listopadu a prosince rozdělíme, není nekonečná, buďte, prosím, v požadavcích uměření. Přednost budou mít ti, kdo letos nic nečerpali, případně ti, kdo nebyli dotováni například materiálem v loňském či předloňském roce.

Díky za pochopení

Tomáš Novotný