Fotografická soutěž Život kolem nás

Ondra
Asociace

NIDM MŠMT vyhlašuje fotografickou soutěž „Život kolem nás“. Ve čtyřech kategoriích se soutěžícím nabízí dvanáct zajímavých témat, např. Musíme si pomáhat, Patří mezi nás, Zvířátka a lidé, Jsou jiní, než ostatní a další.

Pro autory vítězných prací jsou připraveny věcné ceny, které budou předány při slavnostním vyhlášení vítězů fotografické soutěže. Soutěž je důležitá pro rozvoj talentů a je ukázkou pedagogické práce s dětmi v našich zařízeních pro práci s mládeží ve volném čase. Je dobrou propagací činnosti organizací pracujících s mládeží ve volném čase, propagací činnosti zájmových kroužků a především smysluplného trávení volného času.

Dále se jedná také o rozvoj mladých talentů a jejich přípravu na další profesní život. Je součástí mezinárodní fotografické soutěže. V případě, že se zapojíte do mezinárodní soutěže, prosím zaslat kopie fotografií – viz propozice.

Veškeré informace najdete v příloze. Dále na www.nidm.cz

Tváří soutěže jsou naše známe osobnosti. Jako první to je Jiří Ježek, několikanásobný paralympijský vítěz a mistr světa v silniční a dráhové cyklistice.

Mgr. Danuše Netolická

Oddělení neformálního vzdělávání

733 125 990, e-mail: danuse.netolicka@nidm.cz