Členské příspěvky do konce ledna

Ondra
Asociace

Vážené oddíly,

připomínáme, že oddílové příspěvky za rok 2011 ve výši 120 Kč je třeba uhradit do konce ledna. K tomu poplatek do Kostky (10 Kč), pokud jste po linii KČT organizováni u nás. Optimální je ovšem být v teritoriálně příslušných odborech.

Včasnou platbou příspěvku nám vyjdete vstříc a prvních 50-100 z vás si zajistí i bezplatný odběr časopisu Turista. Interval uvádíme proto, že teprve po oznámení výše dotačních prostředků pro rok 11 budeme moci určit, kolika oddílům budeme moci nákladné hrazení časopisu bezplatně zajistit.

Prosíme každopádně, uhraďte 120 Kč za své členy co nejdříve. Ještě připomínáme variabilní symbol platby - číslo oddílu a 011. Pro odbor Kostka je to 10,- pod variabilním symbolem - číslo oddílu a 511.

V případě, že máte vybráno jen část příspěvků od svých členů a čekáte na (věčné) opozdilce, můžete poslat evidenční list a aktuální seznam platících. Opozdilce můžete poslat na formuláři na doregistrování členů kdykoliv v průběhu celého roku. Pro nás je důležité zpracovat vaše údaje co nejdříve, abychom mohli aktualizovat adresáře, e-mailová spojení nebo čísla oddílových účtů. Děkujeme.

S pozdravem Alice Pařízková