Praktické informace k ubytování a vstupu do divadla

Ondra
Asociace

Vážení kolegové,
posíláme praktické informace k Výročnímu sněmu neboli oslavě 20.narozenin Asociace TOM. Koná se v sobotu 22.ledna 2011 od 18:30 v pražském divadle ABC.

DIVADLO: divadlo ABC
adresa: Vodičkova 28, Praha 1 (zde) - divadlo je v ulici, která ústí cca v polovině Václavského náměstí
čas: Vstup do divadla možný od 17:50hodin
Větším skupinám budou na místě přiděleny vstupenky, aby mohly sedět vedle sebe. Vydávat je budeme u šatny. Dvojice si jistě najdou místo vždy.

UBYTOVÁNÍ:
Všichni účastníci jsou ubytovaní v Penzionu Zahradní město
adresa: Topolová 14, Praha 10 (zde)
doprava: autobusem číslo 224 ze stanice metra A – Skalka, výstupní stanice - Centrum Zahradní Město. Poté uvidíte vysoký panelový dům se zeleným vchodem.
mapa zde: mapa

ubytování: Ubytovat se můžete v pátek i v sobotu od 11hodin dopoledne. Recepce je otevřena NON-STOP, proto se můžete zaregistrovat a ubytovat také až po oslavě. Upřednostňujeme spíše odpolední registrace, o půlnoci se Vám asi nebude chtít čekat na vydání klíčů.
Do divadla se musí dopravit každý sám. Autobusem 224 do stanice metra A – Skalka a pak metrem na Václavské náměstí – Muzeum či Můstek.
Pokud pojedete autem, doporučuji nechat auto u penzionu a na oslavy se dopravit autobusem MHD. Parkování na Václavském náměstí je obtížné a „drahé“.

Na recepci bude jmenný seznam, podle kterého vás ubytují.
snídaně: Pro ty, kteří mají zaplacenou snídani: bude se vydávat v 9:00 v restauraci penzionu. Není formou bufetu, ale servírována. Proto prosíme o dochvilnost.

Po samotné oslavě budou přistaveny dva autobusy, které Vás dopraví zpět k penzionu. Budou přistaveny přesně v 23:45 v Opletalově ulici, do které půjdeme společně. Nachází se pod parkem u hlavního nádraží. I zde prosíme o dochvilnost, čekáme maximálně 15minut.


Na mailu sekacka@a-tom.cz jsem připravena odpovídat na dotazy do středy. Když budete mít nějaké zásadní nejasnosti, prosím obraťte se na mne Kateřina Blandová 608 813 078.
Sem vložte text novinky