Mlýn vám může klapat už v létě roku 11!

Ondra
Asociace

Nadpis vlastně není pravdivý, mlýnské kolo v Opárně není a hned tak nebude. Ale ostatní platí: oddíl, který není \\\frcinka\\\, to jest smíří se s tím, že nově rekonstruovaný areál Opárenského mlýna je teprve v záběhu, může v něm a na přilehlé louce prožít pěkný tábor.

Opárno nedaleko Lovosic otevřeme v červnu roku 2011 a jsme v dobré víře, že nic nebude bránit tomu, aby se v něm a u něj v létě téhož roku tábořilo. V tento moment tedy nabízíme oddílům objekt o kapacitě 30 osob( část na karimatkách v podkroví) a s možností postavení 10 stanů (turistických, ne podsad) na louce u mlýna. Nabízíme pro oddíly, které půjdou do podniku s mírným rizikem, že \\\jsou první\\\, nebojí se loučky, kde se sluníčko ukazuje jen pár hodin denně, hledají romantiku (té bude v nově zrekonstruovaném mlýně dostatek).

Nabízíme polovinu letních prázdnin, prakticky začátky měsíců: 1.-15.července a 31.července až 19.srpna.  jiné termíny jsou louka a mlýn již obsazeny.

Nebudeme preferovat pobyty kratší než jeden týden, dva týdny jsou optimální. Sejdou li se zájemci z asociace a mimo ni, budou mít lidé ze spolku přednost, avšak jen tehdy, když se přihlásí do konce roku 2010, pak budeme respektovat pořadí.

Cena bude záběhová, předpokládáme, že krom uhrazení elektřiny obvyklou sazbou (viz naše chalupy) půjde o 70-90 Kč za noc.

Mlýn bude vybaven základním kuchyňským vybavením, kamna, sprcha s teplou vodou. Poplatek za postavený stan bude symbolický, počet stanů bude ale limitován - nebude tedy možné \\\levně\\\ spát a mlýn používat *jen* jako zázemí. Tato možnost je jen jako kombinovaná - část ubytovaných ve stanech, část v budovách.

Na webu mlýn najdete zatím jen jako stavbu, nicméně v červnu \\\předáváme\\\ dílo EU a sami sobě, není tedy důvod se domnívat, že bude něco jinak, než plánujeme. Kontaktní osobou budu prozatím já, obracejte se prosím mejlem na adresu ton@a-tom.cz.

Informace budeme poskytovat cca od poloviny listopadu, prosíme tedy oddíly, aby si případný zájem rozmyslily.

Pro orientaci:

Opárno (Velemín) , Ústecký kraj, nedaleko Lovosic, na břehu potoka, doprava vlakem z Lovosic do stanice Oparno (jezdí každé 2 hodiny, cesta trvá cca 10 min). Příjezd auty: možný, u mlýna mohou parkovat maximálně 4 osobní automobily na přesně vymezeném místě.

Opárno je samota, nejbližší stavení jest hospoda se sezonním provozem, cca 1000 metrů vzdálená. Správcem bude v červnu 2011 Helena Podroužková.

ton