Blíží se velké slavení ….20 let Asociace TOM je za rohem

Ondra
Asociace

Vážení kolegové,

ač je to zdánlivě falešné a neuvěřitelné, v lednu oslavíme už dvacet let Asociace TOM.

Jestli vám přijde, že jsme byli na parníku (15 let) vloni a v Divadle Jiřího Grossmana asi tak před šesti lety, mýlíte se … želbohu.

Oslavu se pokusíme uspořádat velkou a důstojnou, neobejdeme se ale bez vaší pomoci.

Především – datum. 22. leden,sobota, je dnem, který si prosím zapište do kalendáře. Oslava bude jedna jediná, večerní, začne v 18:30 v pražském Divadle ABC a bude asi tříhodinová. Poté bude následovat raut – pokud projevíte zájem si ho spolufinancovat. Na to by totiž spolková kasa nestačila, budeme majoritně hradit jen vlastní program, kapely a další účinkující…

Přesný program neprozradíme, ba ani nenaznačíme, aby to bylo trošku překvapení. Slíbíme jen, že se budeme snažit namíchat takový kotlík, ze kterého bude chutnat jak mladým, tak středněvěkým i těm, kdo už něco pravda pamatují. Vzpomínat budeme, ale jen trošku, sláva a dojetí určitě budou taky, chceme se však hlavně bavit!

 

Ať ke dvacátým narozeninám promluví múzy! 

Náčelnictvo vyhlašuje na počest nadcházejícího dvacátého výročí vpravdě ušlechtilou soutěž!

Vyzýváme všechny veršotepce a lidi s múzickým nadáním, aby složili k výročí našeho spolku báseň či píseň, aby napsali krátkou monotematickou esej či povídku, fejeton či alespoň epigram.

Nic dlouhého, doba je rychlá – ale vše, co pošlete do Vánoc na ústředí k rukám Kačky Blandové sekacka@a-tom.cz , je v tomto smyslu vítáno.

Odměna? Tři nejlepší kusy budou provedeny přímo na památných prknech, která pamatují Voskovce a Wericha blahé paměti, další mohou být otištěny v Tomíkovi či zveřejněny na webu.

(ton)