Přátelé, vzdělávejte se v rámci Klíčů pro život!

Ondra
Asociace

Pozvánka na vzdělávací kurzy v rámci Klíčů pro život


Zážitkový kurz 27. - 31. 10. 2010
Parta lektorů z ostravského oddílu Sirius připravila vzdělávací kurz s názvem \Zážitkový kurz\, který se bude konat o podzimních prazdninách na utajeném místě. Na tento kurz je volných ještě 10 míst pro účastníky ve věku 15 až 18 let. Poplatek za účast je 600 Kč. Přihlášky i další podrobnosti jsou na www . Účastníky čekají zcela netradiční aktivity, které jim přinesou jiný pohled na oddílovou činnost i na svůj život.

Školení Hlavních vedoucích táborů - Bystřice pod Hostýnem, 19.- 21. 11. 2010
Klasické akreditované školení HVT, které pořádáme netradičně v podzimním termínu, protože projekt Klíče pro život musíme realizovat do února 2011. Je určen pro vedoucí nad 18 let a ještě máme volná místa. Výhoda pro účastníky tohoto podzimnáho kurzu: bude pro účastníky zdarma a proplácíme všechny náklady na dopravu. Přihlášku posílejte e-mailem na adresu: mojmir.novacek@seznam.cz

Školení vedoucích oddílů, Kamenka u Vítkova, 4. - 6. 2. 2011
Vyhlášené školení vedoucích oddílů v Kamence v původním termínu 8. - 10. 10. bylo pro malý počet přihlášených účastníků zrušeno. Náhradní termín bude o jednodenních pololetních prázdninách na původním místě - v chalupě Asociace TOM V Kamence u Vítkova. Úspěšní absolventi obdrží potvrzení o splnění kvalifikace \Vedoucí TOM\. Určeno pro vedoucí od 18 let, příp. se k tomuto věku již blížícím. Přihlášku zasílejte co nejdříve vedoucímu kurzu Standovi Permonovi Praisovi na prais@seznam.cz.

Mojmír Nováček