Duha a Člověk v tísni hledají dobrovolníky na pomoc při odstraňování škod po záplávách

Ondra
Asociace

Milí přátelé ve sdruženích,

zasíláme Vám nejnovější informace z České rady dětí a mládeže (ČRDM):

Chcete pomoci oblastem postiženým záplavami? Sdružení Duha (program Tamjdem) a Člověk v tísni hledají dobrovolníky na tento víkend.

V souvislosti s nedávno proběhlými záplavami, které zasáhly Českou republiku, bychom Vás rádi požádali o dobrovolnickou výpomoc v takto postižených oblastech. Zástupci programu Tamjdem (sdružení Duha) nabídli společnosti Člověk v tísni pomoc svou i svých dobrovolníků při odstraňování škod způsobených záplavami v severních Čechách. Zástupci Člověka v tísni tuto nabídku rádi přijali. Tamjdem a „jeho lidé“ tak budou o tomto víkendu, tedy ve dnech 20. až 22. srpna, s lidmi z Člověka v tísni spolupracovat na odstraňování uvedených škod, a to pravděpodobně na Frýdlantsku nebo Liberecku. \\\Pravděpodobně\\\ proto, že v současných podmínkách není možné dnes jasně říci, kde bude tato pomoc o víkendu nejvíce potřeba. Na uvedenou akci je možné se přihlásit prostřednictvím internetové stránky http://www.trochujinak.cz/cz/tamjdem/nejblizsi-tamjdem, na které naleznete i další podrobnosti. Koordinátorkou akce je Markéta Votavová (kontakt: tamjdem@duha.cz).

Společnost Člověk v tísni rovněž hledá dobrovolníky pro zmíněnou práci, mj. prostřednictvím svých internetových stránek www.clovekvtisni.cz.

S pozdravem a přáním hezkého dne


Tým ČRDM
Česká rada dětí a mládeže
Senovážné náměstí 977/24
116 47 Praha 1
Tel.: +420 234 621 210, +420 234 621 209
Fax.: +420 234 621 541
e-mail: lucie.celbova@crdm.cz
www.crdm.cz
www.adam.cz