Galavečer sportovec Kralup 2009

Ondra
Asociace

V pátek 16.dubna 2010 proběhl druhý galavečer Sportovec Kralup 2009. Po zdařilém prvním ročníku byl páteční večer plný očekávání mezi všemi nominovanými.

Za TOM-KČT Kralupy se do finálové nominace dostal outdoor tým v kategorii kolektivů nad 15 let, Blanka Rosáková v kategorii jednotlivců 16-50 let a Zdeněk Vejrosta v kategorii trenér/funkcionář.

A jak jsme dopadli – stručně řečeno VÝBORNĚ – vystoupali jsme společně s volejbalem na pomyslnou špičku.

V kategorii kolektivů nad 15 let jsme obsadili 3.místo, na stejné příčce se umístil i Zdeněk Vejrosta v kategorii trenér/funkcionář.

Neskutečná bomba však explodovala v kategorii jednotlivců 16 – 50 let. Blanka Rosáková zvítězila na II.galavečeru kralupských sportovců v kategorii 16-50 let včetně. Tato kategorie je považována v rámci vyhlašování nejlepších sportovců Kralup nad Vltavou za královskou neboť se v nominaci objevují sportovci tzv. na vrcholu sil. Blanka, jejíž disciplínou je turistický závod nechala za sebou čtyři muže: Vojtěcha Stránského (MTBO - orientační závody horských kol), Jana Střesku (hokejbal), Lukáše Kolce (závody v ledovém korytě) i Patrika Husáka (hokej).

Na premiérovém ročníku ankety Sportovec Kralup nad Vltavou získala Blanka Rosáková cenu diváků, letos se jí podařilo díky skvělým výkonům v loňské sezóně dojít až k poctě nejvyšší - titulu Sportovce Kralup nad Vltavou 2009.