Hola, hola, letní škola volá!

Ondra
Asociace

Milí kolegové, neváhejte, hlaste svá dítka na letní školy. Pomozte organizátorům, kteří jsou nejšťastnější, když mohou program sestavit pro jistý, konkrétní počet mladých lidí, když vědí včas, kdo jim jak na českou, tak na moravskou školu pojede!

Zopakujme, že „letní škola“ ve Sloupu, tedy „česká“, se koná ve dnech 14.-21.8.2010, povede ji Zdeněk Šmída, který se bude opírat o takové veličiny, jako je Jiří Chour, Tomek Hurt, Jiří Šmída, Radka Šumerová či Matěj Chour. Program bude pestrý, vámi vyslaní svěřenci se rozhodně nebudou nudit.

To „moravská táborová škola“ se bude konat letos opět na Polaně, a to pod vedením valmezského Hopa, Ivo Skočka. V týmu bude mít loupače banánů Kaskiho, Mojmíra Nováčka, Jirku Homolku a další. I na Moravě se mladí tomíci zdokonalí ve hrách, životě v přírodě, budou se moci dívat z krásných vršků na hvězdičky, třeba naleznou zalíbení v kamarádovi či kamarádce a vznikne pak intenzivní mezioddílová družba. Každopádně ale načerpají inspiraci, nápady, přijdou s podněty, jak to v oddíle dělat lépe, radostněji. „Moravská táborová škola“ se koná ve dnech 21.-28.8.2010.

Termín pro přihlášení je 15.5.2010. Cena letních škol je rovna 800 Kč. Obě letní školy jsou určené pro tomíky ve věku 16-19 let.

Další informace o táborových školách včetně přihlášky najdete na stránkách www.lts.a-tom.cz (klikněte zde). Přihlášku si můžete stáhnout i přímo pod tímto textem.

(ton)