KUKLU 2009 má ve spárech Medvědí stopa

Ondra
Asociace

Přátelé tomíci, čas je neúprosný. Dnes máme říjen, zítra budou Vánoce a už pozítří se opět po roce sejdou  všichni milovníci tomíckého umění na tradiční akci KUKLA. V samotném medvědím brlohu, krásném moravském městě Holešově, se už všichni těší na návštěvu rozličného umělecky nadaného tvorstva obce tomícké.

Divadla, vystoupení s hudbou-zpěvem-tancem či filmy, dále pak výtvarné skvosty, keramické výtvory, fotografie či básnické recitály a kategorie zcela nová „kulinářský um“ (aneb o nejlepší bábovku) – to vše a ještě něco navíc čeká na všechny účastníky KUKLY 2009. Tedy vězte že zrak, sluch, hmat, čich i chuť si ve dnech 6.-8.2.2009 přijdou v Holešově na své. Rezervujte si čas, hlavně vy, kdo máte chuť se IV. ročníku Kukly zúčastnit!

Tak tedy pilujte, hoblujte, trénujte své programy, tvořte, foťte, poťte svá díla a nezapomeňte ukuchtit nějakou tu pěkně vypečenou bábovičku. Ale neukvapujte se, podrobné informace k akci a upřesnění, kde stáhnout či jinak získat přihlášku, to vše si přečtete během listopadu na ústředním webu či v listopadové Kře.

Na únorové setkání s uměleckou náplní se těší


TOM Medvědí stopa Holešov