Zkraje listopadu se noví vedoucí a hospodáři mohou školit. Využijte, prosím, této příležitosti!

Ondra
Asociace

Rada vzdělávání a Revizní komise Asociace TOM pořádají \Seminář vedoucích a hospodářů nových oddílů\ o víkendu 1. - 2. 11. 2008 v Ostravě. Seminář bude zahájen v sobotu 1.11. ve 13 hodin a ukončen v neděli 2.11. v 11 hodin (dle schématu \přijďte hned po obědě, ať jste na večeři zase doma\).
 

Obsahem semináře je podrobné seznámení účastníků s organizační strukturou Asociace TOM, vazbami na Klub českých turistů a strukturou dotací v Asociaci TOM. V hospodářské části semináře budou účastníci seznámeni se zásadami vedení účetnictví v Asociaci TOM včetně praktické ukázky. Dostatek času bude věnován dotazům účastníků a řešení jejich specifických situací.
 

Seminář je určen vedoucím a hospodářům z nových oddílů v Asociaci TOM, vstoupivších do Asociace v letech 2007 a 2008. Seminář je určen rovněž hospodářům moravských oddílů, kteří se chtějí (nebo dle rozhodnutí RK musí) podrobně seznámit s účetními postupy v Asociaci TOM. Hospodářům oddílů z Čech bude věnován samostatný seminář.
 

Zájemci o seminář se mohou hlásit e-mailem na adresu mojmir.novacek@seznam.cz do 25. října 2008. Obdrží pak informace o místě konání. Účastníkům bude proplacena cesta na seminář veřejnou dopravou na základě předložených jízdenek nebo osobním autem do výše jízdného vlakem, max. 3,50 Kč na km. Pro účastníky bude zajištěno ubytování v klubovně na podlaze (vlastní karimatka a spacák), káva a čaj během semináře a studijní materiály.

Mojmír Nováček a Ilona Jaglová