Dubečská Kukla 2008

Ondra
Asociace

Jak již bylo několikrát řečeno i napsáno, Kukla 2008 proběhne v sobotu 9.2. v samostatné městské části Praha – Dubeč, která leží na východním okraji Prahy, sevřená mezi vlakové tratě od Kolína (Pardubic, Olomouce) a z Benešova u Prahy (Tábora, Českých Budějovic). Samotná Kukla proběhne v příjemném prostředí místní sokolvny. Pro zájemce ze vzdálenějších oddílů je připraveno  společné ubytování v tělocvičně školy, která je přes ulici od hlavního místa dění. Dopravu do Dubče zajišťuje MHD, ale dá se dojít také pěšky od zmiňovaných tratí. Pokud povezete nějaké objemnější kulisy a podobně, jsme připraveni je vyzvednout autem na domluveném nádraží. Přesný program soutěžního dne bude vznikat průběžně a to podle počtu přihlášených oddílů a dělky jednotlivých vystoupení.
Pro oddíly, které přijedou již v pátek, bude podle jejich počtu a zájmu připraven večerní program. Je možné se také individuálně vypravit do Prahy. Večeře nebude zajištěna, ale snídaně se podávat bude. Sobotní oběd proběhne ve školní jídelně nebo v nekuřácké části místní restaurace. Vše je závislé na počtu přihlášených. Stejně tak i výše vašeho příspěvku na stravu či ubytování (maximálně v řádu desetikorun!).

A v jakých kategoriích můžete soutěžit? 

  • Divadlo, pantomima, performace, výrazový tanec, tanec (v případě velkého zájmu může být tanec oddělen) – maximální délka soutěžního vystoupení je 20 minut.
  • Film
  • Hudba (mohou se hlásit i interpretační – neautorská uskupení) – soutěží se s jednou až třemi písněmi.
  • Literatura – poezie, próza (veřejně přednesena budou pouze vítězná díla). Přihlásit do klání je možné jedno až tři díla.
  • Fotografie – hodnotit se budou maximálně tři fotografie od jednoho autora. Minimální ani maximální rozměr není určen.
  • Výtvarné umění  - obrazy, kresby, sochy, plastiky, koláže,  rytiny..

(v případě velkého zájmu se obrazy a kresby mohou oddělit ) Autor může soutěžit s jedním až třemi výtvory. 

Převzetí soutěžních děl v kategoriích výtvarné umění a fotografie bude v pátek večer a v sobotu ráno, nejpozději však dvě hodiny před začátkem Kukly. Stejně tak je možné díla zaslat nebo po dohodě dovézt. Literární díla je třeba zaslat na uvedený e-mail nejpozději do konce roku 2007. Každé soutěžní dílo, kromě divadla a hudby, prosím označujte informačním štítkem se jménem a číslem oddílu, jménem autora či autorů, jejich věkem a názvem díla.

Uzávěrka přihlášek na Kuklu 2008 je 12.12.2007 ve 12.12 hodin. Přihlášku naleznete v příloze.

Na jakékoli dotazy jsme připraveni odpovídat na e-mailu kukla2008@gmail.com, sem také směřujte své přihlášky.

Kontaktní osoba - Jakub Moravec, tel: 604 738 428; kukla2008@gmail.com

Těšíme se na vás, tak se hlaste.

TOM Jestřábi Dubeč