KUKLA 2008 podruhé

Ondra
Asociace

Paprsky slunce pomalu odklepávají poslední dny školního roku a my se rozjedeme na letní tábory a prázdninové akce. Kde jinde by se mohla pomalu začít vyvíjet soutěžní představení  na Kuklu 2008. Proto se v tomto letním čase ozýváme s připomenutím toho nejzákladnějšího k přehlídce ATOMáckého umu, důvtipu a tvořivosti. A co že si máte po večerech a volných chvílích brousit a pilovat? Nechte se inspirovat vyhlášenými kategoriemi:

  • Divadlo, pantomima, performace, výrazový tanec, tanec (v případě velkého zájmu může být tanec oddělen)
  • Film
  • Hudba (mohou se hlásit i interpretační – neautorská uskupení)
  • Literatura
  • Fotografie
  • Výtvarné umění /obrazy, kresby, sochy, plastiky, koláže,  rytiny../

(v případě velkého zájmu se obrazy a kresby mohou oddělit )

A kdy že to vlastně vše bude k užitku?  Kukla 2008 proběhne v sobotu 9.2. v samostatné městské části Praha – Dubeč, která leží na východním okraji Prahy sevřená mezi vlakové tratě od Kolína (Pardubic, Olomouce) a z Benešova u Prahy (Tábora, Českých Budějovic). Vzdálené oddíly budou mít možnost přespat ve školní tělocvičně nebo ve třídách pár kroků od místa hlavního dění.
Zatím zvažujte, ale vlastně není co, trénujte, cvičte, foťte, vypalujte, malujte a skládejte. V září se k vám dostanou přihlášky a budete mít celý podzim na její odeslání. Uzávěrka přihlášek na Kuklu 2008 je totiž až 11.11.2007 v 11.11 hodin. 

Na jakékoliv dotazy jsme  připraveni odpovídat na e-mailu kukla2008@gmail.com

Kontaktní osoba - Jakub Moravec, tel: 604 738 428; kukla2008@gmail.com

Těšíme se na vás.  Ahoj TOM Jestřábi Dubeč