Blíží se sněm!!!

Ondra
Asociace

Vážení kolegové, dovolujeme si připomenout, že třetí lednový víkend, 18. - 20. leden 2008, je vyhrazen našemu vrcholnému sněmování. Proběhne tentokrát ve Staňkově, v západních Čechách nedaleko překrásného Horšovského Týna, hostitelem bude plzeňský krajánek Zdeněk Strousek.
Sněm začne v pátek 18. ledna 2008, oficiální část skončí v sobotu 19. ledna večer. Na nedělní dopoledne připraví organizátoři pro zvídavé tomíky procházku místními zajímavostmi, tak, jak je u nás zvykem. Na programu sněmu budou provozní záležitosti, zvolíme nové vedení spolku, budeme se bavit o charitě, zajímavých oddílových i spolkových počinech v letech uplynulých i o plánech do budoucna. Jistě mezi nás zavítají i zajímaví hosté, Zdeněk Strousek slibuje zajistit dobré zázemí i drobnou zábavu pro chvíle, kdy se sněmovat nebude. Stejně jako v minulosti bude možno vyslat na sněm dva delegáty za oddíl, s tím, že jeden by měl být mladší 30 roků věku.

Oceňme ty nejlepší z nás!

Vedení spolku zároveň prosí všechny, kteří chtějí ocenit významné osobnosti z našeho hnutí, aby tak učinili, a to návrhem na udělení Stříbrného hořce. Pravidla pro oceňování budou zveřejněna na webu, připomeneme je i v našich tiskovinách. Zde jen napišme, že oceněný musí pracovat pro spolek dlouhou dobu, jeho práce musí mít významný dopad na celé hnutí, musí to být osobnost, jejíž činnost se promítla nejen do práce oddílu. Lze oceniti i jednorázové hrdinské činy našich členů bez rozdílu věku, takové, které směřují k záchraně lidského života nebo cenných statků. Návrhy přijímá ústředí do konce listopadu, s náležitým zdůvodněním. Výběr provede vedení spolku v prosinci 2007. Nuže, třetí lednový víkend bude bezesporu zajímavý, už teď si ho, prosím, zaškrtněte v diáři.

Nashledanou se těší náčelnictvo Asociace TOM a staňkovští organizátoři