Pozor, vizita! část 2.

Ondra
Asociace

Ústředí si nedá pokoj a tak se z Roztok vypravila opět dvoučlenná delegace na kontrolu táborů. Nová sekretářská dvojice Jiří Hovorka a Viktor Hájek vyrazila na sever Čech a navštívila tábory oddílů SpT z Lomnice nad Popelkou a třineckého Maracaiba. První jmenovaní táboří kousek od svého lomnického sídla v Nové Vsi. Kousek nad touto vesničkou se rozprostírá poměrně luxusně zařízené tábořiště, které disponuje tekoucí vodou i elektrickou energií. Tábora se účastní kolem šedesáti dětí, které prožívají období maďarské revoluce. Poměrně náročné, každopádně však originální téma...
Třinečtí si naproti tomu užívají klidu na samotě mezi loukami a lesy v šesti týpích kousek pod Šluknovem. Zde využívají tábořiště ústeckého \indiánského\ oddílu Kola Waštepi a tak se třinečtí také přestrojili za rudé divochy. Není se pak co divit, že bílé tváře z ústředí obhlíželi poněkud nedůvěryhodně. :)
Na obou táborech nebylo třeba připomínkovat jejich chod. Děkujeme za vstřícné přijetí, pózování před foťákem a přejeme i vám ostatním podobně bezproblémový průběh táboření.
(jih)