Pozvánka na akci RVVZ Vysočina

Ondra
Asociace

Rvvz Vysocina je určena všem vedoucím dětských oddílů jakékoliv organizace, rádcům či instruktorům, pracovníkům center volného času a dalším zájemcům, kteří pracují s dětmi ve volném čase. Obsahuje tradičně tři druhy programu (mimo doprovodných akcí). SEKCE diskuse účastníků nad daným problémem), SEMINÁŘE (odborník poučí ostatní) a DÍLNY (praktické ukázky spojené s aktivním zapojením účastníků).Jedná se o největší akci zaměřenou na vzájemné předávání zkušeností mezi vedoucími a lektory pracujícími s dětmi v kraji Vysočina Více pravidelně aktualizovaných informací najdete na www.rvvz-vysocina.cz

KDY: 23.- 25.2. 2007

KDE: Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22 TŘEBÍČ (www.kgtrebic.cz) / www.halahoj.org

UBYTOVÁNÍ: ve školních třídách

STRAVOVÁNÍ: Strava začíná sobotní snídaní a končí nedělní snídaní. Snídaně formou švédského stolu ve škole. Sobotní oběd a večeře bude zajištěno ve školní jídelně. Ostatní jídlo a mlsy si zajišťuje každý sám (bude otevřen \téměřnonstop\ bufet).

POPLATEK: 250,- Kč S SEBOU: přezůvky (bez černící podrážky!), spacák, karimatku, zápisník, psadlo, peníze, spoustu nápadů, chuť se něco naučit a získat nové informace a kontakty. Nezapomeňte si vzít vždy pomůcky k jednotlivým programům (uvedeny v anotaci).